• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

06.05.2017

12:28

NOVAK ŠOKIRAO OBRADOVIĆA I ZIMONJIĆA: Bolan rez, ali on je surovi profesionalac!

Tenis

NOVAK ŠOKIRAO OBRADOVIĆA I ZIMONJIĆA: Bolan rez, ali on je surovi profesionalac!

Podeli vest

Bogdan Obradović i Nenad Zimonjić iznenađeni su odlukom Novaka Đokovića, koji je raskinuo saradnju sa kompletnim stručnim štabom, ali veruju da će drugi teniser sveta pronaći pravo rešenje

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije smatra da je Novak shvatio da nešto mora da promeni.

- Poštujem Noletovo znanje i i skustvo, i ne treba sumnjati u njegovu odluku. Čini sve da oformi pravi tim. Ovo je bolan rez, ali on je surovi profesionalac, tako da je shvatio da treba nešto da promeni kako bi se ponovo vratio na prvo mesto - rekao je Obradović za Sportski žurnal.

On veruje da je pred Đokovićem težak zadatak, kada je reč o tome ko će zameniti Marjana Vajdu.

- Biće to komplikovan zadatak za Novaka, ali on će sigurno izabrati najbolje moguće rešenje. Ne bi bilo fer da pominjem bilo koje ime, Đoković zna šta radi - poručio je Obradović.

KO ĆE BITI NAREDNI NOVAKOV TRENER? Ovo su kandidati čiji posao će biti da vrate Đokovića na tron!

Njegov naslednik na mestu selektora reprezentacije Nenad Zimonjić takođe je zatečen Novakovom odlukom.

- Ovo je potpuno nova vest za sve i vreme će pokazati ko će zameniti Vajdu. Ono što je važnije od toga jeste činjenica da su do sada sve Novakove odluke bile dobre. Uvek je pogodio. Nole je jedan od najvećih profesionalaca i sugurno ništa ne prepušta slučaju, pa će tako da bude i prilikom izbora novog trenera - poručio je Zimonjić.

SENZACIJA! ĐOKOVIĆ PROMENIO CEO STRUČNI ŠTAB! Novak: Želim da ponovo pronađem pobedničku igru!

AMERIČKI AS VRAĆA NOVAKA NA TRON! Đoković u tim dovodi legendu koja mu se klanja!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vule

pre 6 godina

Pepe i Dokona zena sada donose odluke ,nadamo se da ga nece baciti na ulicu

livia

pre 6 godina

Pa ko mu dovuce ovog ispijenog i ispecenog pepea, lebac mu se ogadio?!?!?

Dera

pre 6 godina

dok je u svom timu imao eksperte za tenis sve je bilo kako treba , a onda je bez razlozno dozvolio totalnim laicima na celu sa zenom i onim ciri bu - ciri ba "misliocem" da mu upropaste brilijantnu karieru stecenu "krvavim" radom !!! NOVACE u ime OCA i SINA i SVETOGA DUHA o p a s u lj i se !!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17