• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.05.2017

18:35

NOVAK NE PLAČE ZBOG PORAZA: Rafa je radio šta je hteo! Ovo je dobar rezultat!

Tenis

NOVAK NE PLAČE ZBOG PORAZA: Rafa je radio šta je hteo! Ovo je dobar rezultat!

Podeli vest

Novak Đoković je istakao da je Rafael Nadal bio mnogo bolji i da je zasluženo pobedio, ali da je masters u Madridu za njega bio veoma dobar jer je posle dugo vremena igrao u polufinalu nekog velikog turnira

Nadal je slavio sa 2:0 (6:2, 6:4) u 50. međusobnom meču i plasirao se u finale mastersa u Madridu, a Novak je čestitao rivalu na trijumfu.

- Evidentno je da je Nadal bi obolji igrač. Ja sam pokušao sve što sam mogao, ali to nije bilo dovoljno dobro u ovom trenutku. On je radio šta je želeo, pre svega u prvom setu. Verujem da je Nadal veliki favorit na Rolan Garosu - rekao je Novak posle meča.

Ipak, naš as smatra nije previše razočaran porazom od Nadala.

- Igrao sam polufinale velikog turnira, što je pomak za mene. Nisam bio u ovoj sutaciji prilično dugo, i ovo je veoma pozitivna nedelja za mene. Polufinale je dobar rezultat - istakao je drugi reket sveta.

Jedno od pitanja je ponovo bilo u bezi trenera, a Novak nije rekao ništa novo.

- Za tri do najviše četiri nedelje ću doneti odluku o novom treneru - poručio je Đoković.

(VIDEO) NADAL SE IGRAO SA NOVAKOM! Rafa počistio Đokovića za finale Madrida!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
idemo dalje

pre 6 godina

Sto bi plakao,sad on i drustvo  idu da izgrle neko drvo i super.\n

Nebojsa

pre 6 godina

Samo neka se on drzi Pepe Imaza i zaboravice finale i pobede na turnirima. Da se Nisikori nije povredio ni ovde ne bi video finala.nOn je dokaz kako sekta unisti coveka i fizicki i psihickin

Vlado

pre 6 godina

Decko, Nadal je isti kao pre dok si ga surio, problem je u tebi. Ti Novace nemas snageeeeee, ti moras da radis vezbe za snagu i povecanje misicne mase. Nadalova vena na bicepsu kada bi pukla oduvala bi te ko papir.\n

Saki

pre 6 godina

Sta reci.Nekada su se smejali Nadalu i govorili vamos-tamos.Danas je bilo vamos tamos za Pepea i novog trenera Marka.Zalosno je to bilo gledati a da je igrao protiv Nisikorija nebi jos dugo video velikog Rafu.

Prle

pre 6 godina

Nek ide kod one dzabalebaroskinje ,bez kuka struka ,lepote i pamet da ga tesi HA HA HA

Ex fun

pre 6 godina

Iman. Imas Imana i nista vise neces iman(ti). Kada pocne lova da se tanji pitaces se. Ocigledna da te ugusila, motiva nemas. Bolje batali nego da te mlate klinci i da ti se smejemo, za ovo sto radis. Od slave se ne zivo, pocinjes da padas u zaborav. Nisu ti koji te mlate jako, koliko si ti slab. Vec spremas teren za ispadanje na RG.

Dule

pre 6 godina

Umesto da si isprasio zenu ,ti otera dobre ljude ,tek ces videti kako ce ti biti sa tom matorom ,uvelom zlom osobom kad ti otme tenis i nebudes vise imao ono sto si najvise voleo da igras tenis ,deca ti nikakvu srecu nece doneti ,vec ocaj i prazninu

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija