• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2017

20:21

ZVEREV ODUŠEVLJEN ĐOKOVIĆEM: On je sjajan momak, želim mu sreću u Parizu!

Tenis

ZVEREV ODUŠEVLJEN ĐOKOVIĆEM: On je sjajan momak, želim mu sreću u Parizu!

Podeli vest

Aleksandar Zverev je pobedio Novaka Đokovića u finalu Rimu i potom ishvalio drugog tenisera sveta

- Mislim da me poznaje od moje četvrte godine. On je igrao sa mojim bratom dok su bili juniori. Trenirao sam sa njim. Dok sam bio mlađi uvek se zagrevao sa mnom na velikim turnirima i grend slemovima. Naš odnos je veoma dobar. Poželo sam mu sve najbolje, on je jedan od najboljih momaka na turu. Poželeo mi je sreću u Parizu i ja njemu - kazao je Zverev.

O šansama na Rolan Garosu kao i prilici da možda napravi novo iznenađenje kaže:

- Da mi je neko pre nedelju dana rekao da ću pobediti u Rimu rekao bih da su šanse nula. Pokazao sam da mogu da igram na velikim turnirima. Nadam se da ću nastaviti ovako. Mislim da je Nadal favorit u Parizu, Đoković je počeo da igra sve bolje, a i Tim je pokazao da igra veoma dobro - dodao je Nemac.

Svestan je mladi Nemac da trijumf u Rimu ne sme da uzme zdravo za gotovo.

- Ne možete da očekujete da će ovo da se ponovi i naredne nedelje. Morate uvek da igrate na najvišem nivou, veoma ozbiljno i rezultati će doći. Nikada ne gledam toliko u budućnost, ko sam ja da igram polufinale ili finale. Moram da igram meč po meč, ne može drugačije - zaključio je Zverev.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 6 godina

Svaka čast, sviđa mi se što je mali i skroman - tačno zna gde mu je mesto. Daj Bože da Nole ne naleti na njega na Rolan Garosu da ne bude k'o onomad sa Nikom Kirjosom. U Akapulku bilo "prvo pa muško", a posle u Indijan Velsu i "drugo pa muško".

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija