• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

23.05.2017

18:15

NOVAKOVI DŽEPOVI PUNI PARA! Đokoviću od "Lakosta" 75 MILIONA DOLARA!

Tenis

NOVAKOVI DŽEPOVI PUNI PARA! Đokoviću od "Lakosta" 75 MILIONA DOLARA!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i zvanično je postao zaštitno lice robne marke "Lakost" za 75 miliona dolara!

Svetski broj dva nosiće pet godina, za 15 miliona po sezoni, opremu firme koju je 1933. pokrenuo upravo teniser Rene Lakost.

Iako se još u januaru znalo za dogovor, Đoković je do juče bio ambasador japanskog proizvođača "Unikla", koji mu je od 2012. plaćao šest miliona po sezoni. S obzirom na to da su u redu za Novakovim likom stajali i giganti "Adidas" i "Najki", "Lakost" je morao da se otvori kako bi doveo Srbina pod svoje okrilje.

Zadovoljan
Čast i privilegija je što počinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom
Novak Đoković, srpski teniser

Veliki šampion

Pritom, to što se obavezao da će pet sezona nositi logo "krokodila", a kako je sam rekao - možda i "pet plus", znači da Novak neće u penziju bar do 35. godine.

- Čast i privilegija je što počinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je "Lakost". Čovek po kom brend nosi ime, Rene Lakost, veliki je šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice. To što sam deo njegovog nasleđa predstavlja mi zadovoljstvo u svakom smislu - izjavio je Novak.

(FOTO/VIDEO) IZLEGAO SE KROKODIL! Nole u novom odelu, premijera na Rolan Garosu!

Đoković će osim nove opreme na Rolan Garosu imati i novog trenera Andrea Agasija. Srpski as je pad Amerikanca sa prve na 141. poziciju uporedio sa svojim nazadovanjem na drugo mesto u novembru.

 

- Ostvarenje sna je imati Agasija za trenera. Ugledao sam se na njega, a imamo veoma slične stilove igre. Njegov ritern smatraju jednim od najboljih u istoriji, a na taj segment igre se ja mnogo oslanjam. Imamo i slične puteve u karijeri, on je iskusio pad u rangu, i vratio se sa 141. na prvo mesto. Pokazao je odlučnost i snagu, sa čim mogu da se poistovetim - objasnio je Nole.

Čestitke Bekera

Agasi i Đoković prvi put će sesti za sto sutra.

- Prošao je kroz skoro sve kroz šta i ja prolazim. Zna kakva je uloga top-igrača, zna kako je osvojiti sve turnire u svetu. Svakodnevno smo na vezi i odlučili smo da pokušamo. Neće biti ceo Rolan Garos uz mene. Zasad sarađujemo na određeno vreme i videćemo kako će to funkcionisati na terenu i van njega - zaključio je Novak.

Agasi je druga teniska legenda čiji će prvi trenerski angažman biti kod Đokovića. Prethodno je to bio Boris Beker, a razlika u odnosu na tu saradnju je ta što Marjan Vajda više nije deo tima.

- Novak je napravio odličan izbor time što je doveo Andrea Agasija u tim! Želim im obojici mnogo sreće u zajedničkoj budućnosti - istakao je Beker.

ĐOKOVIĆ NA NOVOM POČETKU: Vreme je da tenis ponovo bude prioritet! Videćemo kako će ići sa Agasijem!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 6 godina

Sta ce "siroma" s' tolikim novcima ?!! Mozda mu "gospoja" angazuje jos nekog guru-a , ili mu "zabrani" da jede !!

Srbin Pravoslavac

pre 6 godina

Ako je istina , par hiljada za donacije.

moma

pre 6 godina

Bravo Nole. Potpisao si ugovor sam. Bez trenera i bilo koga u timu. Sve tebi. Vrlo lukavo i sebicno

drago

pre 6 godina

Takvi ugovori samo pružaju mogićnost da se zaradi napr. 15 milona godišnje, jer, pored fiksnog, zarada sadrži i varijabilni deo koji zavisi od rezultata postignutih na terenu (za svaki rezultat se dobija odredjeni bonus). Prema tome, zašto dezinformišete javnost?!

Drago

pre 6 godina

Kako se ljudi lako pale i kako ljubomora odmah proradi. Pa čovjek je zaslužijo, da dobije i zašto neko mora biti ljubomoran na njegove pare koje nije ukrao nije nikoga prevarijo pošteno se dogovorijo i šta je tu naopako. Cijelu bivšu Jugoslaviju su pokrali od Slovenije do Makedonije i još uvjek kradu, a njih ne treba dirati. Treba napadati poštenog čovjeka koji je human i naj bolji ambasador Srbije. Nole samo pokupi koliko se da kada ćeš ako nećeš sada. Kada ostariš onda će ovi koji te napadaju, da uživaj i da jim bude srce na mjestu. SRETNO NOLE DO PRVOG MJESTA.

Djak

pre 6 godina

Interesantno je da je zloba....pakost....ljubomora prema uspesnima nesto cime se vecina Srba ponosi i javno pokazuje. Jadno.

ugovor

pre 6 godina

Pošto više nije promoter Unikloa i Pežoa, ugovorom sa Lakost-om je pokrio "gubitak" ,tako da će se otprilike zadržati na dosadašnjem iznosu kad su sponzori u pitanju.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija