• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2017

23:58

(VIDEO) TATA, ŠTA RADIŠ? Pogledajte šta mali Stefan radi dok Novak trenira! Oduševiće vas

Tenis

(VIDEO) TATA, ŠTA RADIŠ? Pogledajte šta mali Stefan radi dok Novak trenira! Oduševiće vas

Podeli vest

Novaku Đokoviću se na treningu pred meč drugog kola Rolan Garosa pridružio sin Stefan

Dok je drugi teniser sveta bio koncentrisan na pripreme, mali Stefan, koji se igrao naravno sa reketom i lopticom, prekinuo je tatu:

- Tata, šta radiš? - upitao je slatko Stefan.

Odmah je stigao odgovor: 

- Vežbam! - rekao je Novak, što je Stefanu bilo dovoljno, pa da nastavi sam da se igra.

Novak je postavio video na Instagram profil, a njegovi fanovi bili su oduševljeni preslatkim Stefanom koji nije ispuštao teniski reket i lopticu iz ruke.

My son racket and ball from the early morning!

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on May 30, 2017 at 12:48pm PDT

U sredu na teren "Suzan Lenglen" u 13.00 časova izlazi Novak Đoković, a rival mu je Portugalac Žoao Zousa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deda brka

pre 6 godina

DOk mu se dete ,zena kerovi vucaraju po terenu TU NEMA SRECE PISI PROPALO ,GDE JE DOKONA TRUDNICA DA SKLONI DETE ,TO JE NOVAKOVO RADNO MESTO NE ZAJEBANCIJA ,DA LI OSTALE ZENE DOLAZE MUZEVIMA SA DECOM I KEROVIMA NA RADNO MESTO NE NE I NE Unisti Novaka ta dzabalebaroskinja

Veliki navijac

pre 6 godina

Uopste mi se ne svidja ,sta ce tu dete Novace?

Preterano

pre 6 godina

Bas ga preterasye. Pa, ima jos neko decu, kpjom se odusevljava. Neka je njegov sin zdrav i ziv, ali ima jos puno roditelja na ovome svetu kpji vole i obozavaju svoju decu i koja ih odusevljavaju.

Boba

pre 6 godina

Jelena radi za Nadala i Federera i ostale novakove protivnike ,jedino ne radi nista za dobrobit Novaka

kum

pre 6 godina

Novace svaka ti cast mi tebe postujemo i kad ne pobjedjivas svaki put ipak si ti pravi sportas i svi sportasi te cijene neka tebe uz tvoju familiju svi ce otici a oni ostaju Bosna i Hercegovina je uz tebe pobjedzivao ili gubio

Drago

pre 6 godina

Što su neki komentari prepametni. Šta vas toliko boli što je njegov sin na terenu i gdje se nalazi Jelena. Kakve odvratne i glupe kometare pišete. Brinite se vi gdje je vaša žena i šta radi, a za druge se netrebate sikirati? Novak je pravi čovjek i za njega je porodica na prvom mjestu i svaka čast na tome. NOLE TI SI CAR. Nek crknu dušmani.

livia

pre 6 godina

A bemtilebarnik, koji komentari?! Jel\' ikome pada na pamet da se on bolje psihicki oseca pored svoje porodice i podrske? Kad mu je ova belosvetska bagra pomerila samopouzdanje, napadajuci ga i omalovazavajuci svaki njegov uspeh i radost i salu, onda smo ga mi Srbi samo zalili i voleli. A sad ce mo da ga totalno unistimo napadajuci mu porodicu. Pomozite mu lepim porukama da prona?e sebe! Aman, bre!

Djole

pre 6 godina

Sudeći po komentarima,vama neko ozbiljno trese kavez svakodnevno!!Ovo počinje da se graniči,sa ozbiljnim problemima u glavi!Pa dobro mudroseri,na koji vas to način Novak i njegova porodica ugrožavaju,te ste toliko ogorčeni i zlobni??Biće da trenira kod vas u dnevnoj sobi,gde dovodi i kučiće i Jelenu i Stefana,pa nemate mira od njega!Ozbiljna količina zgubidana bez mozga,ostavlja komentare na ovom portalu!Sjašite više i sa Novaka i sa negove porodice,posvetite se svojim promašenim životima i možda budete srećniji!!!!

Nikola Jankovic

pre 6 godina

Nesvidjaju mi se vasi komentari , To je Novakava privatna Stvar . Sta se vama svidja , je vasa ali ne i za javnost. Novakov sin Treba da bude uvek uz Svoga Oca . Jer samo Otac kao sto je Novak Djokovic Zna . Zasto je Njegova Porodica uz njega . U teskim trenutcima . Pa da ga podrzi . I samo Zena I Sin i roditelji . Mogu da Ga ohrabre i vrate samopouzdanje . Dragi moji navijaci , svidjalo se to vama ili ne . Tako je . Samo Jako Nole i NEKA bices ti nama opet PRVI .

Djoka

pre 6 godina

Pisi propalo ,Novak je zavrsio tenisku karijeru

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija