• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2017

13:37

FEDERER JE DO MELBURNA BIO NA IVICI: Razmišljao sam o penziji, ali sada znam da ću igrati do 40. godine!

Tenis

FEDERER JE DO MELBURNA BIO NA IVICI: Razmišljao sam o penziji, ali sada znam da ću igrati do 40. godine!

Podeli vest

Jedan od najboljih tenisera sveta Rodžer Federer priznao je da je pre Australijan opena ove godine razmišljao o odlasku u penziju, ali sada tvrdi da će igrati do 40. godine

 

Imao je Federer jako tešku prošlu godinu, igrao malo turnira zbog problema sa povredama i gotovo svi su ga bili otpisali za bilo kakve velike rezultate.

- Poslednjih nekoliko godina je bilo jako teško za mene. Imao sam dileme i mislim da je ljudima to razumljivo. Činilo mi se da je došao kraj karijere - ispričao je Federer.

Ali, posle šest meseci pauze došao je na Australijan open i odigrao jedan od najboljih turnira u karijeri.

- Malo šta sam na turniru, uključujući i finale, odigrao pogrešno. Pogađao sam više nego ikad mojim bekendom, pogotovo protiv Rafe. Imao sam najboljih 20 minuta u životu, na terenu. Bio sam u zoni, sve sam pogađao - sa radošću se priseća Federer.

Sve se u njegovoj glavi promenilo posle toga i sada o penziji ni ne razmišlja.

- Igraću do 40. godine, ali verovatno samo velike turnire. Volim da budem na terenu, da treniram, da igram. Ali, volim i da budem sa porodicom, na odmoru. Nigde ne žurim. Zato mogu i da malo usporim, da bih više uživao - objasnio je Rodžer Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sudski veštak

pre 6 godina

Pa isti recept kao Agasi pod stare dane, koristi najmočnije dopinge. Najbitnija stvar je da najjači sponzor stoji iza zavese, i igrati se može, niko ne sme da vas dira! Da se primetiti iz aviona, Federer sa 36 godina se uopšte ne zamara, a igra super agresivno. \n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17