Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.06.2017

16:58

BEKER POTCENJUJE ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su favoriti za prvo mesto, pa Tim i Zverev, a ne Novak!

Tenis

BEKER POTCENJUJE ĐOKOVIĆA: Nadal i Federer su favoriti za prvo mesto, pa Tim i Zverev, a ne Novak!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker ne vidi srpskog asa među favoritima kada se radi o povratku na prvo mesto na ATP listi do kraja godine

- Sve je otvoreno, ali mislim da su favoriti Rafel Nadal i Rodžer Federer, potom Diminik Tim i Aleksandar Zverev, a ne Novak Đoković i Endi Mareej, mada mislim da će se njih dvojica vratiti još jači - kazao je Beker.

Nemac kaže da je uživao razgovarajući sa Andreom Agasijem, novim trenerom Novaka Đokovića.

- Zaista sam srećan, jer sam razgovarao sa svojim naslednikom. Mislim da će imati uspešnu saradnju. Agasi i Đoković su među najboljim teniserima ikada. Andre može da pomogne Novaku da osvoji još nekoliko grend slem titula.

Što se tiče prekida saradnje za Đokovićem, Beker je rekao:

- Bila mu je potrebna promena.Sve je osvojio, možda se  umorio od tenisa, imao je i druge prioritete. Sve mogu da razumem. Nadal nije osvojio grend slem tri godine pa niko ne kaže da radi loše. Primetio sam da je kod Novaka posvećenost bila manja.

Beker trenurno radi na televiziji i uživa u tome, ali bi uskoro mogao ponovo u trenerske vode.

- Radujem se povratku na teren. Sledeći igrač će biti neko ko bude mogao da osvoji velike turnire. Govorimo o dva tenisera i dve teniserke. Nisam isključio žene, iako je ženski tenis skoro drugi sport - kazao je Beker i dodao da  ga nećemo videti u boksu Andželik Kerber iako se minulih dana spekulisalo da bi mogao da bude njen trener.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kiza

pre 6 godina

Pravo je pitanje šta je Beker pomogao Noletu. Po mom mišljenju ništa. Vajda je pomogao jednom igraču koji se zove Novak Đoković da bude najbolji teniser na svetu. Ovo Nemačko je samo ubiralo plodove Vajdinog dugogodišnjeg rada. Rezultat je na kraju prošle i početkom ove godine bio totalni Novakov kolaps na turnirima (farsa zvana Boris Beker). Kako se rešio Bekera i bez trenera ima bolje rezultate

u magnovenju

pre 6 godina

Kakve bolje rezultate? Posle ovog turnira pada na treće mesto. Đoković trenutno ima 5805 a petoplasirani Federer 4945 što je 860 poena razlike. Posle Vimbldona može biti svašta.

kiza

pre 6 godina

Pa izgleda da ti nije bas najjasniji nacin bodovanja na ATP listi. Novak u prvom delu sezone ako ne pobedjuje na turnirima samo gubi bodove. Ako bi kojim slucajem pobedio na Roand Garrosu u ATP trci ove godine dolazi na trece mesto iza Federera. To mozda nije najrealnija opcija, ali treba vremena da se posle devastacije na njegovoj igri (po mom misljenju zasluga Bekera) vrati u formu.

mirko

pre 6 godina

Ko je gledao Tima, zna da je Beker u pravu... Treba biti realan...

Lala iz Banata

pre 6 godina

Вечерас ћемо знати... - ИСТИНУ...!? Не игра Бекер ...у том ...- " Тиму"...!!

Lucky

pre 6 godina

Dobro kaže čovjek. Kad gledam Đokovića i rezultat njegove bolesne dijete vidim simbol afričke gladi. Vjerujem da i u Africi među gladnima ima bolje uhranjenih. S kim da se takmiči onakav mršavko ? Pašće on još više i više dok ne dođe pameti (ako to uopšte ikad bude).

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija