• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2017

10:25

SAMO VAVRINKA NE GAZI ĐOKOVIĆA: Nole, šampione, da nam se brzo vratiš!

Tenis

SAMO VAVRINKA NE GAZI ĐOKOVIĆA: Nole, šampione, da nam se brzo vratiš!

Podeli vest

Švajcarski teniser Stan Vavrinka stao je u odbranu Novaka Đokovića posle iznenađujuće teškog poraza srpskog tenisera od Dominika Tima na Rolan Garosu i poručio da jedva čeka da njegov kolega ponovo počne ga gazi sve pred sobom

 

Vavrinka je jedan od retkih u teniskom svetu koji juče nisu gazili po Novaku Đokoviću, već mu je sa konferencije za novinare posle poruku podrške.

- Naravno da niko nije očekivao da Novak izgubi treći set sa nulom. On još traži put za povratak. Još se bori, traži pravi način do svoje prepoznatljive igre. Nije je još pronašao, ali svi mi verujemo da hoće. Nadam se da će uspeti vrlo brzo, jer je on veliki šampion. Uvek je pravo zadovoljstvo gledati ga kada igra dobro - istakao je Stan Vavrinka.

Iako mu je Švajcarac odneo trofej Rolan Garosa ispred nosa 2015. godine, Đoković i Vavrinka su veliki prijatelji, što se vidi i u ovim izjavama kada je Srbin u teškoj situaciji što se tiče igre i bodova na ATP listi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Grof Vronski

pre 6 godina

E, to je pravi prijatelj, a ne oni koji su mu se osmehivali i šlihtavali... Nakon što im je držao lekcije iz tenisa !

hok

pre 6 godina

Hvala sten,ali povratka mu nema,ima pepe imaza a izgleda i nesredjene porodicne odnose,sem toga nijedan srbin i srbkinja se nikad nisu povratili.

cccc

pre 6 godina

To care Stanislave ti si naš čovek jer mi sloveni moramo da držimo zajedno..

Ljubo

pre 6 godina

Sada da prestane igrati ,ili da vise nikada ne pobedi u mecu,Djokovic je za mene Car ,ljudina ,a njemu je najveci teret upravo zadala i polomila srpska naivnost .Kada se samo setim ,pisanja ,izjava ,velicanja ...slomiii smo ga mi Srbi

sanak pusti

pre 6 godina

U Stanovoj izjavi nešto pročitah da je poželio da Novak opet gazi sve pred sobom .Mora da je autor ove vijesti to sanjao paodlučio da stavio u usta Švajcarcu.

Grof Vronski

pre 6 godina

Vi, Hrvati nemate tog novca kojim biste platili priliku da ste ga imali ... To je previše skup dragulj za vašu centralnu kasu !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17