• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.06.2017

09:24

ATP LISTA ODAVNO NIJE BILA SUMORNIJA! Novak Đoković od danas četvrti teniser sveta!

Tenis

ATP LISTA ODAVNO NIJE BILA SUMORNIJA! Novak Đoković od danas četvrti teniser sveta!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković od danas je četvrti teniser sveta! Gubitak titule na Rolan Garosu skupo je koštao Đokovića, koji je u pola godine pao sa prvog, a sada i sa drugog na četvrto mesto

Prošlo je čak osam godina otkako je Novak Đoković poslednji put bio van prva tri na ATP listi. 

Na prvom mestu liste je i dalje Endi Marej sa 9.890 bodova, ali već na Vimbldonu će biti na velikim iskušenjima, jer brani titulu, a Rafael Nadal mu diše za vrat sa 7.285 bodova na drugom mestu.

Treća pozicija i dalje pripada Stanu Vavrinki (6.175), četvrti je Novak Đoković (5.805), dok je Rodžer Federer na petom mestu (4.945). 

Što se tiče ostalih srpskih igrača, Viktor Troicki je pao za pet mesta na 40. poziciju, Janko Tipsarević je skliznuo na 61, a Dušan Lajović na 84. mesto.

Najveće skokove ostvarili su Laslo Đere, koji se popeo na 124, Filip Krajinović koji je skočio na 186, dok je mladi Miomir Kecmanović prvi put među 400 najboljih - na 391. mestu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 6 godina

Neznam zašto takav naslov i šta je tu sumorno. Đoković je trenutno na 4. mjestu, a treba biti realan i reći, da je i to vrlo visoko i sve što je do 10. mjesta je ok. Nije on stroj pa da uvjek pobjeđuje i da bude uvjek prvi. Gdje bio Nadal prošle godine i u kakvoj formi je bio pa se je vratijo i sada igra kao u mladim danima. Nadam se da će i naš Nole, da se uskoro vrati i da će igrati kao što je igrao. Srećno Nole.

Zoran

pre 6 godina

Svaka čast za svako mesto na kojem se nalazi. Sve je to zasluženo velikim talentom i teškim radom. Svim srcem navijam za Noleta.

Zvezdan

pre 6 godina

Samo polsko, Nole treba malo mira, uz porodicu da napuni baterije, da dode sebi i da zavoli opet igru. Za mene i moju porodicu je No1e nsj bolji igrac i ljudina. \n

Bika

pre 6 godina

Izvini kakve baterije mogu da se napune uz ono cudo od Jelene ,sve zivo mu iscrpena i unistila

dusan

pre 6 godina

Ne znam sta se tripujete - lista je fantasticna. Imamo cetiri igraca u top 100!

petar

pre 6 godina

Nemamo mi ništa od pomenutih" STO".Ni od četvrtog ni četrdesetog. Meni fali STO (dunara), za hleb; STO (evra) za školske knjige; STO,(u kuhinji) da sa decom i ženom pojedem krompir čorbu od juče , (da se ne baci).Nedostaje mi STO,(hiljada dinara), da popravim krov i zamenim vrata na jednosobnoj šupi,... Fali meni još mnogo toga, (znam-najviše u glavi).Fale mi i prijatelji- od njih "BEGAM" ( zbog "nemanja"),a on je VEGAN, (zbog "imanja").Ja iz ove kože ne mogu, a iz kineskih poliester majica samo subotom, kada se peru...La Kostu ni u ZOO vrtu nisam videoI bolje, jer kažu da je "opasan" j.Lakost(olomanac) ,za razliku od men,e ima sve zdrave zube.Mene , dakle, može da pojede ko hoće, a ja nikog ni da ujedem.

Car

pre 6 godina

Pu,pu,pu, da ne cuje zlo i da ga ne ureknemo mesto na listi je mnogo dobro,kako je igrao zadnju godinu i kakav je odnos prema igri imao, a i prema nama koji smo ga u stopu pratili.

boca

pre 6 godina

Ne znam zašto je sumorna? PA TAKO STOJE STVARI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija