• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.06.2017

15:10

BANKROTIRAO BORIS BEKER! Nemac posle Đokovića ostao bez prebijenog dinara!

Tenis

BANKROTIRAO BORIS BEKER! Nemac posle Đokovića ostao bez prebijenog dinara!

Podeli vest

Nekadašnji trener Novaka Đokovića Boris Beker proglasio je bankrot na saslušanju u Vrhovnom sudu u sredu!

Advokati legendarnog nemačkog tenisera podneli su zahtev sudu u Londonu da mu se omogući poslednja šansa za isplatu dugogodišnjeg duga, ali je on odbijen.

Beker je proglasio bankrot zbog duga iz 2015. godine, ali se ne navodi o kojoj sumi se radi. Beker se našao na sudu pošto nije bio u stanju da vrati novac koji je na ime kredita u jednoj privatnoj banki podigao u Engleskoj. Sada će mu biti oduzeta imovina koju poseduje u toj državi, ako je poseduje, ne i u inostranstvu, kako bi dug bio namiren.

Inače, imovina trostrukog šamiona Vimbldona procenjena je najmanje na 28 miliona funti. Ostaje pitanje šta se desilo sa novcem koji je zaradio, mada je imao nekoliko izuzetno loših finansijskih ulaganja minulih godina, a i godinama je vodio buran život provodeći se sa manekenkama i TV licima.

Sudija Kristina Deret, koja je istakla da se setila kako je Beker igrao na terenima "Ol Ingland klaba", sa žaljenjem je objavila da je odlučila kako nema dovoljno dokaza da će njegov "značajan" dug biti izmiren u skorijoj budućnosti.  Ona je za Bekera rekla:

- Stekla sam utisak da je to čovek koji je zabio u pesak.

Bekerovi advokati pokušavali su da dokazima ubede kako postoji mogućnost da dug bude uskoro isplaćen. Nudili su refinansiranje aranžmana, kao i hipoteku na vlasništvo nekretnina na Majorci, čime bi prikupili šest miliona evra. Takođe, naveli su da će bankrot uticati na Bekerov imidž. Međutim, sudija je bio neumoljiv: 

- O tome je trebalo ranije da razmišlja! Nije često da profesionalna ličnost ima neverovatan dug iz oktobra 2015. godine. Ovo je istorijski dug - rekla je Deret.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 6 godina

Eto. Cim je prosle godine progovorio o nepravdama prema Noletu i Srbiji, odmah na crnu listu i kazna. Ma nemoguce je u ovom njihovom lazno demokratskom neoliberalnom svetu progovoriti istinu ako je oni ne odobre. Strasno i bedno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15