• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.07.2017

22:10

TIM SE DODVORAVA RAFI I RODŽERU: Đoković i Marej mogu da pobede svakoga osim Nadala i Federera!

Tenis

TIM SE DODVORAVA RAFI I RODŽERU: Đoković i Marej mogu da pobede svakoga osim Nadala i Federera!

Podeli vest

Rafael Nadal i Rodžer Federer se vraćaju na veliku scenu, dok su Novak Đoković i Endi Marej neprepoznatljivi u 2017, a Domink Tim smatra da su žrtve sopstvenog uspeha

Austrijanac kaže da nije iznenađen Đokovićem padom.

- Bilo je jasno da ne može da nastavi u istom ritmu, ali je Đoković  u poslednjih četiri- pet godina sve osvojio. Mislim da niko ne može zauvek da pobeđuje.

Fasciniran je Tim onim što je Marej uradio tokom prošle sezone. 

- Mislim da na svetu nema igrača koji je zaslužio prvo mesto više od Mareja. On je sigurno jedan od najboljih igrača koji su bili prvi na svetu. Mislim da nije iznenađenje što je sada malo pao, jer ono što je uradio u 2016. je "bolesno", jednostavno nemoguće je zadržati taj nivo. Osvajao je turnire jedan za drugim, uložio je mnogo truda da bude prvi na svetu - kazao je Tim pred početak Vimbldona, prenosi Metro.

Imao je Tim objašnjenje zašto Marej i Đoković ne dominiraju  kao pre.

- Oni su normalna ljudska bića i to je možda razlog zašto sada nemaju rezultate koje svi očekuju, na koje su navikli. Ali, i dalje su prvi i četvrti teniser na svetu i oni će pobediti svakog igrača na turniru, osim možda Nadala i Rodžera koji su trenutno u boljoj formi od Đokovića i Mareja. 

Što se tiče Vimbldona, čini se da Tim ne vidi Đokovića među favoritima.

- Marej brani trofej, videćemo šta će biti. Nadal je odradio posao na šljaci, Federer  to želi da uradi na travi. Mislim da će se na kraju godine Nadal i Federer boriti za prvo mesto. Biće to trka između njih dvojice - smatra Tim.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija