• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.07.2017

12:29

DEL POTRO O ŽREBU: Mnogo sam nedostajao Novaku dok sam bio povređen!

Tenis

DEL POTRO O ŽREBU: Mnogo sam nedostajao Novaku dok sam bio povređen!

Podeli vest

Huan Martin Del Potro je potencijalni protivnik Novaka Đokovića u trećem kolu Vimbldona, a argentinski teniser je prokomentarisao činjenicu da je gotovo na svakom većem turniru u istom delu žreba sa srpskim igračem

Del Potro, trenutno 32. igrač na ATP listi, izgubio je prethodna tri duela sa Novakom ove sezone. Đoković je prvi meč dobio u osmini finala Akapulka (4:6, 6:4, 6:4), potom u 2. kolu Indijan Velsa (7:5, 4:6, 6:1) i na kraju u četvrtfinalu Rima (6:1, 6:4). 

Zato i ne čudi reakcija Del Potra, inače Novakovog prijatelja, kada je video da bi i na Vimbldonu mogao da se sretne sa našim teniserom. 

- Kada pogledam žreb prvo tražim da vidim gde su Đoković i Federer, odnosno protiv koga ću verovatno morati da igram. Zaista izgleda kao da je Đoković uvek u mojoj polovini žreba - rekao je Delpo i na simpatičan način prokomentarisao zbog čega je to tako:

- Možda sam mnogo nedostajao Novaku kada sam bio povređen. Ali, znam kako mogu da izbegnem susrete sa najboljima u ranoj fazi turnira... Moraću što pre da popravim poziciju na ATP listi - zaključio je Del Potro.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17