• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.07.2017

16:39

NOVAK DO DRUGOG KOLA VIMBLDONA ZA 43 MINUTA! Kližan zbog povrede predao meč Đokoviću!

Tenis

NOVAK DO DRUGOG KOLA VIMBLDONA ZA 43 MINUTA! Kližan zbog povrede predao meč Đokoviću!

Podeli vest

Novak Đoković se plasirao u drugo kolo Vimbldona posle samo 43 minuta igre pošto mu je Martin Kližan zbog povrede predao meč pri rezultatu 6:3, 2:0 za srpskog asa

Novaka Đokovića u drugom kolu Vimbldona očekuje duel sa Čehom Adamom Pavlasekom, 136. na ATP listi.

Držao se Kližan u prvom setu do osmog gema, kada je Đoković konačno slomio otpor Slovaka, napravio brejk, a onda moćno na svoj servis realizovao prvu set loptu sa 1:0.

Još sredinom prvog seta Kližan je u nekoliko navrata bolnim grimasama na licu pokazao da nešto ne štima. Imao je problem sa listom leve noge. Nije želeo tek tako da odustane, ali je jedva stajao na terenu, nije mogao da se kreće. Novak je odmah u drugom setu napravio brejk, pa poveo 2:0, kada je Kližan pokazao da ne može više.

TOK MEČA:

Drugi set: 

Kraj, ne može Kližan dalje, Đoković je u drugom kolu Vimbldona.

Novi brzinski gem četvrtog tenisera sveta ovog puta na svoj servis, ne može Kližan da pruži čini se ni najmanji otpor - 2:0.

Jedva stoji Kližan na terenu, Đoković ukspresno pravi BREJK i vodi 1:0 u drugom setu. 

Prvi set:

SET! Na svoj servis je Đoković potvrdio brejk i posle 28 minuta uzeo prvi set u meču sa 6:3.

BREJK! Poveo je Đoković na servis rivala 40:15, dve brejk lopte je Kližan spasao, ali treću nije uspeo. Poslao je Kližan loptu vani i Đoković vodi 5:3!

Bolna grimasa na Kližanovom licu, ima problem sa levim listom noge koji je zavijen. 

Dobija četvrti teniser sveta gem bez izgubljenog poena. Sve je bolji Novak kako meč odmiče - 4:3.

Okliznuo se Novak, ispao mu je reket, ali dobro je, nije se povredio. Na kraju je šesti gem pripao Slovaku - 3:3.

Išetao je Đoković Kližana u petom gemu i as udarcem stavio tačku, vodi 3:2. Siguran srpski teniser na početku meča, nema sumnje brzo ćemo videti i brejk.

Kližan poravnava na 2:2. Za sada ni jedan ni drugi se ne usuđuju da izvrše ozbiljniji pritisak na protivnika. 

Četvrti teniser sveta drugi servis gem osvaja mnogo lakše, izgubio je samo jedan poen - 2:1. Kada funkcioniše prvi servis nema problema za srpskog asa.

Slovak bez problema osvaja svoj servis gem za poravnanje - 1:1

Delovalo je da će Novak dobiti savršen gem na startu meča, vodio je 40:0 na svoj servis, ali je Kližan sa tri vezana poena poravnao na 40:40, ali nije dozvolio srpski as iznenađenje na startu, vodi 1:0.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija