• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

05.07.2017

09:36

NOVAK POMAŽE DA SE SRBI I HRVATI NE GLEDAJU PREKO NIŠANA! Rađa oduševljen saradnjom Đokovića i Ančića!

Tenis

NOVAK POMAŽE DA SE SRBI I HRVATI NE GLEDAJU PREKO NIŠANA! Rađa oduševljen saradnjom Đokovića i Ančića!

Podeli vest

Dino Rađa, legendarni košarkaš Jugoplastike i kasnija NBA zvezda, veruje da je saradnja Novaka Đokovića i Maria Ančića korak u pravcu prevazilaženja podela iz ratne prošlosti Srbije i Hrvatske

- Ne treba više da se gledamo preko nišana. Ako su Đoković i Ančić procenili da će im saradnja doneti koristi, zašto da ne rade zajedno. Iako pratim i volim tenis, nisam kompetentan da dajem stručne ocene, pa u tom smislu ne mogu procenjivati da li će rad sa Mariom pomoći Novaku - rekao je za Alo Rađa.

Oduševljen je Rađa najboljim srpskim teniserom. 

- Ko sam ja da govorim o čoveku koji je osvojio sve najveće svetske teniske turnire!

Marin Čilić, najbolji hrvatski teniser, uveren je da će Mario Ančić pomoći Noaku Đokoviću kako na igračkom, tako i na psihološkom planu.

- Mario je sjajan tip. Mislim da će imati izuzetno pozitivan uticaj na Novaka. Dok je igrao, Ančić je bio borac. Mislim da Novaku može da pomogne i kada je tenis, a i kada je psiha u pitanju - ocenio je Čilić.

On tvrdi da je saradnja srpskih i hrvatskih tenisera posledica njihovih dugogodišnjih dobrih odnosa.

- Svi mi smo dobri prijatelji, znamo se 10-15 godina. Znam da Ančić ima odlične odnose sa Novakom. Igrali su mnogo puta zajedno, a nastavili su da se druže i pošto je Mario prestao da igra. Njihova saradnja me nije iznenadila - poručio je Čilić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
re

pre 6 godina

srbi i hrvati su večni neprijatelji ne zato što to srbi hoće već rvati nikada ne propuštaju priliku da uništavaju srbe...

Marko

pre 6 godina

Sad hrvati seru , a nikada nijedan hrvat ne bi uzeo srbina kao sto je Novak uradio.Muka mi je od tog iskompleksiranog naroda!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija