• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2017

22:22

SENZACIJA 3. DANA VIMBLDONA: Kraj za dvostruku šampionku, Nadal lako protiv Janga!

Tenis

SENZACIJA 3. DANA VIMBLDONA: Kraj za dvostruku šampionku, Nadal lako protiv Janga!

Podeli vest

Češka teniserka Petra Kvitova završila je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je izgubila od Amerikanke Medison Brengl sa 6:3, 1:6, 2:6 u drugom kolu, dok je Rafael Nadal rutinski odradio posao protiv Donalda Janga - 6:4, 6:2, 7:5

Kvitova se vratila tenisu posle šestomesečne pauze otkako je provalnik napao u njenoj kući i nožem joj rasekao levu ruku kojom igra. Ona je od povratka na teren igrala na dva turnira, osvojila je trofej u Birmingemu, a potom se sa turnira u Istbornu povukla zbog povrede stomačnog mišića.

Dvostruka šampionka Vimbldona je protiv 95. teniserke sveta napravila 38 neiznudjenih grešaka i devet duplih servis grešaka.

Brengl, koja nikada do sada nije prošla prvo kolo Vimbldona, u narednom kolu igraće protiv Francuskinje Karoline Garsije, koja je slavila protiv Rumunke Ane Bogdan sa 6:4, 6:3.

U treće kolo trećeg grend slem turnira u sezoni plasirala se i Rumunka Simona Halep posle pobede nad Majom Hadad iz Brazila sa 7:5, 6:3. Hapel u narednom kolu očekuje duel protiv Kineskinje Šuaj Peng, koja je savladala Karlu Suares Navaro iz Španije u dva seta - 6:2, 6:2. 

Nekadašnja prva teniserka sveta Viktorija Azarenka, novopečena mama, savladala je Elenu Vesninu 6:3, 6:3 i plasirala se u treće kolo Vimbldona.

Reuters

U muškoj konkurenciji nije bilo većih iznenađenja, pa je tako Nadal u poslednjem meču dana lako izašao na kraj as Jangom.

Fabio Fonjini je u tri seta eliminisao Jiržija Veselog (7:6, 6:4, 6:2), i u trećem kolu će na megdan Endiju Mareju.

Marin Čilić je takođe posle tri seta prošao dalje, pobedivši Florijana Majera (7:6, 6:4, 7:5). Conga je eliminisao Bolelija (6:1, 7:5, 6:2), dok se Kei Nišikori malo namučio protiv Sergeja Stahovskog (6:4, 6:7, 6:1, 7:6)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija