• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.07.2017

08:08

(FOTO) UŽIVAJ LEPOTICE! Danijela Hantuhova završila karijeru!

Tenis

(FOTO) UŽIVAJ LEPOTICE! Danijela Hantuhova završila karijeru!

Podeli vest

Slovačka teniserka Danijela Hantuhova, jedna od najatraktivnijih takmičarki u "belom sportu" poslednjih godina, objavila je da je završila karijeru u 34. godini

 

 

Hantuhova je prošle godine ispala iz prvih 100, a u 2017. godini zbog povreda je nastupila samo na dva turnira i rešila da objavi završetak karijere.

Slovakinji je peto mesto bilo najbolji rejting na VTA listi u karijeri, a osvojila je ukupno sedam titula. NA grend slemovima je stizala do polufinala na Vimbldonu i Ju Es openu.

- Želim da vam poručim da je došlo vreme da se penzionišem od profesionalnog tenisa. Toliko sam zahvalna na svim neverojatnim stvarima koje su mi se dogodile na terenu i van njega, da ne bih bila osoba koja sam danas bez svih tih uspona i padova - rekla je Hantuhova u video snimku u kojem saopštava kraj karijere.

 

 

Morning guys!!another sunny day here @wimbledon and tones of beautifull matches to cover for @foxsportsasia and also some news that i would like to share with u all so see u very soon

Објава коју дели Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) дана 5. Јул 2017. у 11:51 PDT

 

Morning

Објава коју дели Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) дана 29. Јун 2017. у 11:23 PDT

 

#summervibes have a great #Weekend everyone

Објава коју дели Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) дана 23. Јун 2017. у 3:37 PDT

 

#morning

Објава коју дели Daniela Hantuchova (@danielahantuchovaofficial) дана 18. Мај 2017. у 12:16 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Ако нас онај "твој" НАТО генерал Павел, нападне својим ("чешким" секс...) бомбама, "гинућемо" храбро .... - на "првој" линији одбране...!! Напред генерале...!! Храбро на Србију и поведи... све "Данијеле"...Има овде "Милоша" ... - за сваку....!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija