• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

07:00

AGASI IZRIBAO BAHATOG MEKINROA! Džon dobio ćušku od Andrea jer je vređao Novaka Đokovića!

Tenis

AGASI IZRIBAO BAHATOG MEKINROA! Džon dobio ćušku od Andrea jer je vređao Novaka Đokovića!

Podeli vest

Andre Agasi, trener Novaka Đokovića, iskritikovao je Džona Mekinroa, koji je poznat po britkom jeziku, ali je ovog puta preterao, jer je srpskog asa uporedio sa Tajgerom Vudsom

- Novak zna da mu čuvam leđa. Odmah sam pozvao Džona i rekao mu da zaslužuje više od toga. Rekao sam mu šta mislim o tome. Nadam se da ćemo svi manje osuđivati i birati reči kada pričamo i komentarišemo nekoga - kazao je Agasi, prenosi Miror.

Podsećanja radi, Mekinro je rekao da zbog posvećenosti porodici i deci Novak ne uspeva da se posveti tenisu na pravi način, te da da su porodični problemi uzroci njegovog pada na ATP listi.

- Svi smo bili u situaciji da kažemo nešto što ne treba i povredimo ljude. Nadam se samo da ćemo više povesti računa o onome što pričamo - poručio je legendarni američki tenis.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 6 godina

Kmeeee, kmeee, kmeeeeeee Mekinro me diraoooooooo, kmeee... Kazi mu Agasi, kmeeee, kmeeee. Ne vole me svi, kmeee, kmeeee....

livia

pre 6 godina

Goran@ ti da jedes g*vna, smrdljivko! Da se poklonis Kad pricas o ljudini Novaku!

livia

pre 6 godina

Goran@ ti da jedes g*vna, smrdljivko! Da se poklonis Kad pricas o ljudini Novaku!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija