• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2017

22:08

FEDERER KAO PROTIV LAJOVIĆA! Zverev mučio Rodžera samo jedan set!

Tenis

FEDERER KAO PROTIV LAJOVIĆA! Zverev mučio Rodžera samo jedan set!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je lako pobedio Mišu Zvereva iz Nemačke

Federer je pobedio sa 3:0 u setovima (7:6, 6:4, 6:4) i protivnik u narednoj rundi biće mu Bugarin Grigor Dimitrov, kome je Dudi Sela predao meč.

Švajcarac je baš kao i u prethodnoj rundi protiv Dušana Lajovića, najviše problema imao u prvom setu, da bi posle dobijenog taj-brejka, u nastavku igrao znatno bolje.

Aleksander Zverev se, za razliku od brata Miše, plasirao u osminu finala, posle pobede sa 3:0 nad Sebastijanom Ofnerom iz Austrije.

On će u sledećem kolu igrati protiv Miloša Raonića, koji je posle tri seta eliminisao Adrijana Ramosa.

Plasman u osminu finala ostvario je i Dominik Tim, koji je u tri seta (7:5, 6:4, 6:2) bio bolji od Džareda Donaldsona iz SAD.

Dominik Tim će se za plasman u četvrtfinale boriti sa Tomašom Berdihom, koji je takodje u tri seta pobedio Davida Ferera.

Reuters

U ženkoj konkurenciji je Poljakinja Agnješka Radvanska prošla u osminu finala pošto je pobedila Švajcarkinju Timeu Bačinski posle tri seta - 3:6, 6:4, 6:1.

Radvanska, deveti nosilac, igraće u osmini finala protiv Ruskinje Svetlane Kuznejcove, koja je ranije danas pobedila Polonu Hercog iz Slovenije sa 6:4, 6:0.

Najbolja teniserka sveta Anđelik Kerber takođe je prošla među 16 najboljih pobedom nad Amerikankom Šelbi Rodžers i to posle preokreta - 4:6, 7:6, 6:4.

Hrvatska teniserka Petra Martić plasirala se osminu finala pošto je pobedila Kazahstanku Zarinu Dijas sa 7:6, 6:1. Ona će igrati protiv Ruskinje Magdalene Ribarikove.

Karolina Voznjacki je posle preokreta slavila protiv Anet Kontavejt (3:6, 7:6, 6:2), i u narednoj rundi će igrati protiv Koko Vandevege.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija