• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.07.2017

13:11

NAJVEĆI PAPUČAR SVIH VREMENA! Federer: Kad bi moja Mirka rekla da joj se više ne putuje...

Tenis

NAJVEĆI PAPUČAR SVIH VREMENA! Federer: Kad bi moja Mirka rekla da joj se više ne putuje...

Podeli vest

Najbolji teniser sveta svih vremena Rodžer Federer je i najveći papučar među teniserima - svih vremena! Švajcarac je priznao da bi onog momenta kada mu supruga Mirka tako savetovala - odmah završio karijeru

 

Federer redovno iskazuje ljubav prema supruzi Mirki u intervjuima i tvrdi da je za sve njegove uspehe bar 50 odsto njena zasluga, ali sada je, tokom intervjua na Vimbldonu, otišao i korak dalje.

- Bez nje ništa od ovog ne bih mogao. Kada bi mi rekla da ne želi više da putuje, rekao bih, "ok, moja karijera je gotova" - rekao je Rodžer Federer.

Švajcarac tvrdi da bi, bez imalo kajanja, uradio tako nešto.

- To je jednostavno tako. Ona je ta koja drži ključeve za mnogo stvari u mojoj karijeri. Ali, srećna je i zadovoljna našim životom, mada joj putovanja sa četvoro dece sve teže padaju. U Štutgartu i Haleu sam bio sam, ali sada smo svi zajedno i sjajno se provodimo. Mirka je moj najveći oslonac, ona je najbolja. Srećan sam što mi dopušta da jurim i ostvarujem svoje snove, jer je to i njen uspeh isto koliko i moj - poručio je Rodžer Federer.

Švajcarac je stigao do osmine finala na Vimbldonu, a po žrebu, ako pobede po dva naredna protivnika, trebalo bi u polufinalu da odmeri snage sa Novakom Đokovićem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Drago

pre 6 godina

Neznam zašto odmah papučar ako se razumije sa ženom i ako se obojestransko poštuju. Papučar je onaj koji čisti, pegla, pere, kuha, a žena leži i ne radi ništa to je papular barem za mene.

Lucky

pre 6 godina

Ne zna da li si veći papučar ti,Federer ili ovi što ti ovolike pluseve dadoše :). Meni zgleda da on prije nje i nije baš imao nekih žena pa misli da je ona boginja. Toliko je prekrasnih žena oko nas a čovjeku neka postane opsesija ili se ludo zaljubi pa to ne primjećuje. Tek kad prođu ta stanja postanemo svjesni koliko još boljih žena ima i da se ne kaže uzalud "uvijek može bolje" ili "i od bolje ima bolja".

Vule

pre 6 godina

Veci papucar i sonja je Novak koga je zena unistila a Federera je dovela do najvecih visina ,Mirka je prava zena a ne Nedokazana Jelena

Nikola

pre 6 godina

Zena mu je rodila brdo dece i pozitivno utice na njegovu karijeru a pritom ne zeli sebe da istice. Sta je ovde lose? Mogu reci da mu zavidim.

Nenad

pre 6 godina

Zašto odmah papučar? Ako voli i poštuje svoku suprugu, naravno da će naći zajednička rešenja u svemu pa i o tome da li da nastavi karijeru ili da više vremena provodi sa porodicom.

viva

pre 6 godina

Nije on papucar,covek samo ne zivi na Balkanu i nema taj balkanski mentalitet,porodica mu je na prvom mestu a ne kafana..

zora

pre 6 godina

Covek koji voli zenu pomaze joj oko kuce dece i drugih stvari je samo kod nas PAPUCAR.Zaostala nacija, a muzevima vise odgovara da dignu sve cetiri i da cak ne vide kada se zena muci oko dece ili nekog posla.Za sve su odgovorne majke.(Pusti sine mama ce.)Sebicni su i ne odgovorni.

Ljubo

pre 6 godina

...bolje i da je" papucar" ,a ne " vagina" ,u koje se muski rod u globalu pretvorio .Vece smo vagine i od samih vagina ,...

senad

pre 6 godina

Zato sto ovakve ljude smatrate papucarima zato se u Srbiji desi svaki dan da je po jedna zena ubijena od muza a deca ostanu sirocad balkan je cudo.

milo

pre 6 godina

pravi gospodin i pravi sportista koga ne interesuju samo pare nego i privatni zivot !!!!!!!!!!!!

Obican smrtnik

pre 6 godina

On je samo normalan, uspesan covek. Nesto sto mi kao nacija ne mozemo da shvatimo.

drugi mentalitet

pre 6 godina

sto je papucar? postuje svoju suprugu, svoju porodicu! bez dogovora nema nista! srbi jedino misle da to moze, u braku si a zivis u kafani!

juka

pre 6 godina

NAJVECI GOSPODIN KOJI SE IKADA BAVIO SPORTOM...POSTUJE SUPRUGU I UKLAPA SE U PORODICNI ZIVOT.NJIMA PARE NISU POTREBNE.4 DECE...IDILA...MAJSTORE DA SI ZIV I ZDRAV I DA JOS IGRAS NA RADOST LJUBITELJA SPORTA...NARAVNO NAS NOLE JE NO 1 ALI OVAJ COVEK JE GOSPODIN.

Deda

pre 6 godina

Zena mu je klasa u odnosu na Novakovu izbuljenu odvratnu Jelenu ,Federer barem ljulja ne ne kao Novak zulja na zenu

Rasa

pre 6 godina

Zena mu je podrska i potpora a ne kao Jelena da ostavlja dvogodisnje dete dok Novak igra i vucara se po prasumama Ekvatora ,

Pera

pre 6 godina

Mirka ne ostavlja Federera i decu od dve godine i odlazi sama da se vucara po djunglama i prasumama Ekvatora ,ona brine o muzu i ne dozvoljava mu da izgubi 8000hiljada poena za jednu godinu ,kapa dole Mirki

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija