• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.07.2017

10:28

RODŽER ODJEDNOM POSTAO DOBRICA: Želim Novaku da se što pre oporavi i vrati još jači!

Tenis

RODŽER ODJEDNOM POSTAO DOBRICA: Želim Novaku da se što pre oporavi i vrati još jači!

Podeli vest

Novak Đoković je morao da preda meč zbog povrede, Endi Marej i Rafael Nadal su poraženi u četvrtfinalu Vumbldona, pa je Rodžeru Federeru otvoren put do trofeja

Odjednom se Federer, kada je ostao bez prave konkurencije u Londonu, prodobrio, te Novaku i Endiju poželeo brz oporavak.

- Želim im sve najbolje kao rivalima i kao prijateljima. Želim da ponovo budu zdravi. Dešavaju se takve stvari, znate. Novak praktično nikada nije propustio grend slem. Ne želim to da kažem, ali pre ili kasnije te stvari počnu da se dešavaju ali igrao je jako mnogo poslednjih godina. Za njega baš i nije tipično da bude povređen zato mu želim da se što pre oporavi - kazao je Federer.

Endi od početka takmičenja na Vimbldonu ima problem sa kukom. 

Što se tiče Endija nadam se da igranjem na turniru nije sebi pogoršao povredu. Velika je stvar za njega što je izašao na teren i pokušao da igra iako je možda znao da, kao ja prošle godine, ne može da da svoj maksimum i da nema šansu da osvoji titulu. Veoma ga poštujem zbog toga. Nadam se da zbog ovoga neće morati mnogo da propusti u nastavku sezone. Nadam se da će se i on brzo oporaviti i da će stići da se oporavi do Amerike ili Kanade. Naravno, uvek je iznenađenje kada njih dvojica ispadnu, ili Rafa. Ali ostali igraju dobro. Želim im još jednom sve najbolje i da se vrate još jači što pre - poručio je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 6 godina

Nekome možda izgleda da je Federer ovom izjavom licemeran. Ipak, mislim da je on svestan da nema gledalaca ni popularnosti bez jakih suparnika i kvalitetnih mečeva. A ovi mladi koji su se pojavili kao A. Zverev, Tim, Medvedev i drugi još nisu dorasli za velike izazove. Kada čovek sazri i ima porodicu mislim da postaje racionalniji i manje sujetan.

Sloba

pre 6 godina

Neko tada drugi nikada samo me malo cudi te povrede koje sad vec vecno traju polako mislim da novak postaje star i nemoze vise i tu lezi problem a pritisak na njega ogroman da bude dalje as

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija