• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2017

20:19

BRITANAC U FRCI ZBOG RODŽERA! Navijač uložio na Federera 60.000 evra, sada devojka hoće da ga ostavi!

Tenis

BRITANAC U FRCI ZBOG RODŽERA! Navijač uložio na Federera 60.000 evra, sada devojka hoće da ga ostavi!

Podeli vest

Luda priča stiže nam iz Velike Britanije! Veliki navijač Rodžera Federera kladio se da će Švajcarac osvojiti osmu titulu na Vimbldonu, a uložio je 60.000 evra

Federerov fan, vlasnik kompanije u Londonu, tražio da Telegraf ne objavljuje njegovo ime i prezime, jer nije devojci rekao da se kladio.

- Listić sam platio kad sam bio sa drugarima, malo me sramota. Gledao sam ga celu sezonu i bio sam siguran da će osvojiti trofej - rekao je Britanac, koji je gledao Federera na dvadesetak turnira, a za svojim idolom putovao je po celom svetu.

Federerovom pobedom nad Čilićem, Britanac je zaradio skoro 180.000 evra, ali jadničak i dalje ne zna kako devojci da kaže. 

- Moja devojka misli da sam lud što toliko vremena i novca trošim na putovanja zbog Federera. Da je znala koliko sam na njega uložio verovatno bi me ostavila. Ovo je bila poslednja oklada u životu, a devojku ću morati da zaprosim  jer će me inače ostaviti kad sazna koliko sam uložio i zaradio - kazao je kladilac. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija