• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2017

20:34

NA KOGA LI JE MISLIO? Beker: Federer ima oslonac u porodici, a neki se muče da sve zadovolje!

Tenis

NA KOGA LI JE MISLIO? Beker: Federer ima oslonac u porodici, a neki se muče da sve zadovolje!

Podeli vest

Boris Beker imao je izuzetno zanimljiv komentar nakon što je Rodžer Federer pobedio Marina Čilića (3:0), osvojio osmi trofej na Vimbldonu i 19. grend slem u karijeri

Nekadašnji trener Novaka Đokovića smatra da  tajna uspeha 35-godišnjeg švajcarskog tenisera u njegovoj porodici.

- Federerova tajna je njegova porodica, podrška koju od njih dobija. Neki igrači hoće sve da zadovolje i zbog toga se muče - kazao je Nemac.

Na koga li je samo  Beker mislio kada je ovo rekao? Ali, nije potrebno mnogo kako bismo zaključili  da se najverovatnije radi o Novaku Đokoviću, koji sigurno neće biti presrećan zbog ovakvog peckanja bivšeg trenera. 

Podsećanja radi, nije mali broj ljudi koji smatra da je Novak ispao iz  koloseka zbog porodičnih problema, Beker je definitivno jedan od njih, a s obzirom na to da mu je bio trener tri godine, ko zna, ako on ne zna...


RODŽER JE KRALJ VIMBLDONA! Terminator Federer osvojio osmi grend slem na travi, 19. u karijeri!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Slavisa

pre 6 godina

Ima tu istine kako nas narod kaze "gde kokoska peva tu srece nema"

to je hvala Novaku

pre 6 godina

Neka Beker vodi racuna o svojim dugovima i svojim bivsim zenama a ne da analizira tudje. Sve i da zna nesto a narocito ako zna jako je nekorektno da o tudjem privatnom zivotu prica javno, narocito ne za osobu sa kojom je saradjivao i svojevremeno govorio da bi Novaku poverio svoj zivot u njegove ruke. Novak mu nudi pomoc kad je zapao u probleme, u medijima izjavljuje da nije sve bas tako kako se o Bekeru prica, stiti ga o ovaj trtlja javno i doliva ulje na vatru. Hoce li na taj nacin mozda pomoci Novaku ? U tome i jeste ogromna razlika izmedju njih dvojice. Novak je gospodin a Beker sebe sveo na tracaru baveci se tudjim privatnim zivotima.

MILAN

pre 6 godina

Novak je zrtva, sampion, razvaljen iskompleksiranom bracom, iskompleksiranom zenom, iskompeksiranim ocem (koji glumi vagabunda i milionera u Bg) ludacima poput gurua u timu, jedina osoba koja je normalna to je njegova majka... to je malo za uspeh...to je sve razvalilo naseg samiona i pragmaticni Nemac je potpuno u pravu

Nina

pre 6 godina

Mozda ste u pravu jer netreba puno da se vide kompleksi brace i oca. Braca su trebala da idu nekim drugim putem i da se tamo dokazu a ne da idu tamo gde im je brat nedostizan. Nazalost oni nisu nista uspeli iako su imali Noletove finansije a i gene sa kojima je bilo moguce uspeti u nekom sportu. A pored svega srednji brat se zaglavio sa tim sektasem pa uvukao i Noleta tamo. Oni koji citaju o sektama znaju da sekte imaju totalnu kontrolu i kad se jednom zaglavis sa njima tesko se izvuci. Mozda ipak Nole uspe da ispliva uz majkinu podrsku koja je predivna gospodja.

Deda dusko

pre 6 godina

Federer kraj sebe ima zenu a Novak nedokazanu koja zavidi njegovom uspehu

jacko

pre 6 godina

Novak sre ozenio zenom ,koja zamislja da je vaznija od njega i koja ga je unistila

raska

pre 6 godina

I ja sam bio svojevremeno neverovatan talenat za gitaru. Naucio sam da sviram i rado su me drugi slusali, ali u familiji nikad niko nije rekao da mu nesto odsviram, nego ostavi to vezbanje sad su vesti. Znaci ostao sam prosek jer nisam imao podrsku uze familije, aona je vrlo vazna. Mozda to kod Noleta nije slucaj, ali po ovoj Bekerovoj izjavi svasta je moguce.

Mika

pre 6 godina

Milane SVAKA TI ČAST na komentaru. Živa istinan

Nadja

pre 6 godina

Bravo Milane za komentar, nije u redu komentarisati druge ali kad covek pogodi metu nemozes ostati imun. Nole je pravi predstavnik srpske porodice gde svako vuce na svoju stranu,svako je u pravu i svako zeli uspesnog coveka da spusti na svoj nivo neuspeha. Brat je sve uradio da ga povuce na dno i sad kad je ovaj pao MIR, svi zadovoljni. Neznam ni jednu srpsku porodicu gde se svi nepetljaju jednom drugom u zivot i nikada mi nece biti jasno zasto nekome kada je uspesan nekazemo bravo MAJSTORE samo tako idi svojim putem ali uvek imas gde da se vratis.

Kojko

pre 6 godina

Federera je Mirka digla u nebesa ,a Novaka je Jelena bacila u ponor ,ziva istina

mirko

pre 6 godina

Svi teniseri treba da zahvale Jeleni sto je unistila Novaka

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija