• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.08.2017

19:00

VAVRINKA KAO ĐOKOVIĆ! Kraj sezone i operacija kolena za Švajcarca!

Tenis

VAVRINKA KAO ĐOKOVIĆ! Kraj sezone i operacija kolena za Švajcarca!

Podeli vest

Švajcarski teniser Stan Vavrinka saopštio je da će propustiti ostatak sezone zbog povrede kolena

Kako je saopštio švajcarski teniser, odlučio je da operiše koleno pa će ostatak sezone posvetiti oporavku.

Osvajač tri grend slema imao je problema sa kolenom tokom meča prvog kola na Vimbldonu koji je izgubio od Danila Medvedeva.

- Tužan sam što moram da objavim da ću, posle razgovora sa mojim timom i doktorima, morati da operišem koleno. To je jedino rešenje kako bih mogao ponovo da igram na najvišem nivou još mnogo godina - saopštio je Vavrinka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 6 godina

Čoveče, ovaj Federer povuče nogu, pa počeše svi redom da izostaju sa Tura po veći deo sezone. Valjda misle: ako se "matori" Federer vratio, možemo i mi. Ali... jedan je Rodžer Federer ! Ne može svako da se vrati tek tako. Evo, ni Delpo još nije uspeo u tome, pa naš Janko Tipsarević... Ko zna šta će biti i sa Noletom?! Možda će ga u toku "oporavka" zainteresovati i preokupirati sasvim druge stvari, pa će odustati id tenisa?! Za Jelenu Janković sam sigurna da joj nema povratka (ako se odluči da pauzira), sustigle su je godine i bolje da se blagovremeno posveti nečem drugom, gde je neće smatrati "matorom" u 30-tak godina.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija