• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.08.2017

12:48

FINALISTKINJA RG SUSPENDOVANA! Sara Erani zbog dopinga dva meseca van terena!

Tenis

FINALISTKINJA RG SUSPENDOVANA! Sara Erani zbog dopinga dva meseca van terena!

Podeli vest

Italijanska teniserka Sara Erani pala je na doping testu početkom godine suspendovana je na dva meseca

Finalistkinja Rolan Garosa iz 2012. godine je, prenosi Korijere dela Sera, koristila nedozvoljenu supstancu - letrozol.

Italijanka je prethodno priznala da je 2012. imala tretman kod španskog doktora Lusa Garsije del Morala, koji je radio i sa biciklisom Lensom Armstrongom kome su oduzeti svi trofeji pošto je otkriveno da se dopingovao.

- Erani je 16. februara 2017. godine priložila uzorak urina. Taj uzorak je poslat u laboratoriju svetske anti-doping agencije u Montreal i otkriveno je da je u njemu letrozol koji je zabranjen na listi VADA za 2017. godinu - navodi se u saopštenju ITF.

Erani je 2013. godine bila peta teniserka sveta, a osim spomenutog finala Rolan Garosa igrala je polufinale Ju Es opena i četvrtfinale u Melburnu, dok je u dublu osvojila pet grend slem titula.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija