• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.08.2017

16:43

FEDERER CVETA ŠTO JE NADAL ISPAO: Bilo je uživanje gledati meč!

Tenis

FEDERER CVETA ŠTO JE NADAL ISPAO: Bilo je uživanje gledati meč!

Podeli vest

Švajcarski teniser Rodžer Federer kaže da je uživao gledajući meč u kojem je Denis Šapovalov eliminisao Rafaela Nadala sa mastersa u Montrealu

 

 

Federer uglavnom kada ga pitaju da li je gledao neki meč njegovih najvećih rivala kaže da nije ili da je gledao samo neki deo, ali baš sada se slučajno zalomilo da je odgledao ceo duel u kojem je Nadal eliminisan sa turnira.

- Bio sam umoran i jeo sam u svojoj sobi i palo mi je na pamet da bih mogao da odgledam meč. I moram da priznam da sam baš uživao! Bio je fantastičan meč! Mislim da je uživala publika u Montrealu, jednako kao i Denis, koji je odigrao neverovatno - ocenio je Federer.

On tvrdi da nije likovao zbog Rafinog poraza, iako se trkaju ko će smeniti Mareja sa prvog mesta na ATP listi.

- Ne mogu ionako da budem broj 1 posle ovog turnira, u Montrealu igram da bih pobeđivao i da bih prvi put osvojio ovaj masters i tu se ništa nije promenilo samim tim što je Rafa ispao - poručio je Federer.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vitez

pre 6 godina

Kao sto rekoh, vise puta... sve su mu ozbiljne rivale poslali na odmor da bi mogao da se zeza sa ostalom buranijom... ma ne... nije namestaljka!?!?!\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija