• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2017

15:06

DŽUDI MAREJ U PANICI: Plašim se da Endi neće još dugo igrati!

Tenis

DŽUDI MAREJ U PANICI: Plašim se da Endi neće još dugo igrati!

Podeli vest

Majka britanskog tenisera Endija Mareja, Džudi, otkrila je novinarima kako se plaši da njen sin neće moći još dugo da igra zbog brojnih povreda

 

 

Najveći problem je povreda kuka koja muči Mareja ove sezone i zbog koje je i sada na bolovanju i veliko je pitanje da li će igrati na Ju Es openu.

Endi Marej od ponedeljka neće više biti broj 1 na ATP listi, a glavni razlog su povrede, zbog kojih je odigrao jako loše tokom ove godine.

- Plaši me da Endi neće moći još dugo da igra tenis. Već 12 godina je u svetskom vrhu i bojim se da neće biti u stanju da još dugo izdrži - priznala je Džudi Marej.

Britanski teniser nije igrao još od Vimbldona, na kojem je ispao pre završnice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija