• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.08.2017

21:36

NEKO JE PROKLEO SIMONU! Mugurusa "oduzela" Rumunki prvo mesto!

Tenis

NEKO JE PROKLEO SIMONU! Mugurusa "oduzela" Rumunki prvo mesto!

Podeli vest

Španska teniserka Garbinje Mugurusa osvojila je titulu na turniru u Sinsinatiju, pošto je u finalu pobedila Rumunku Simonu Halep sa ubedljivih 2:0 (6:1, 6:0)

Mugurusa je ovim trijumfom sprečila Halepovu da preuzme prvo mesto na WTA listi, na kojem će i dalje ostati Čehinja Karolina Pliškova.

Rumunku je već u nekoliko navrata jedna pobeda delila od prvog mesta, ali Halep nije uspevala da učini taj poslednji korak.

Mugurusi je prvi meč današnjeg finala dobila posle 24 minuta igre. Vrlo brzo je povela sa 3:0, a novim brejkom u šestom gemu samo je potvrdila vođstvo. 

Isti scenario viđen je na početku drugog seta. Mugurusa je povela sa 3:0, a potom je usledio jedini gem na meču u kojem je imala problema, pošto je morala da spašava dve brejk lopte. Ona se, ipak, odbranila i nakon toga bez problema osvojila još dva gema i stigla do velike pobede. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miro

pre 6 godina

Sta se daje od hrane da jedu teniseri u Sinsinatriju.Ovo pitam iz razloga jer neshvatljivo je da toliko lose igra teniser i da nema uopste teniser gondiciju za igru a dospeo je u finale tog purnira i do finala je pokazivala dobru igru,Nekoliko puta sam bio u Sinsinatreiu prespavao i jeo hranu u hotelima nisam bio zadovoljan sa njihovom kuhinjom,Sad vidim da je to uticalo i na Rumunku.Neverujem da mogu u hranu da stave brom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija