• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.08.2017

21:20

ŠOK U NJUJORKU! Endi Marej se zbog povrede povukao sa Ju Es opena! Britanac razmišlja o pauzi do 2018. godine!

Tenis

ŠOK U NJUJORKU! Endi Marej se zbog povrede povukao sa Ju Es opena! Britanac razmišlja o pauzi do 2018. godine!

Podeli vest

Kakav šok u Njujorku samo dva dana pre početka Ju Es opena! Britanski teniser Endi Marej odlučio je da se povuče sa turnira zbog povrede kuka

 

 

Marej je još od Vimbldona bio na bolovanju zbog istog problema i stekao se utisak da je rešio na silu da se vrati na teren za poslednji grend slem, da bi pokušao da se ponovo domogne prvog mesta na ATP listi.

Pokušao je Britanac, trenirao je prethodnih nekoliko dana na terenima u Njujorku, ali je večeras stiglo obaveštenje iz njegovog štaba da je ipak rešio da odustane od turnira.

- Razmisliću još kakvi će mi biti potezi do kraja sezone - rekao je Marej u saopštenju.

Pre njega, od Ju Es opena odustali su Novak Đoković, Stan Vavrinka, Miloš Raonić i Kei Nišikori.

Dvojica najvećih favorita za titulu u Njujorku sada su Rafael Nadal i Rodžer Federer, koji bi mogli da se sastanu u polufinalu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija