• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.09.2017

10:29

LUIZ, KU*VO! Fonjini zbog vređanja sudije izbačen sa Ju Es opena, preti mu doživotna suspenzija!

Tenis

LUIZ, KU*VO! Fonjini zbog vređanja sudije izbačen sa Ju Es opena, preti mu doživotna suspenzija!

Podeli vest

Italijanski teniser Fabio Fonjini suspendovan je sa Ju Es opena zbog niza prekršaja, ali najviše zbog vulgarnog vređanja sudije Šveđanke Luizu Engzel

Takođe, Fonjini je do sada u Njujorku zaradio 64.000 dolara, ali će morati da vrati 24.000, jer je počinio tri prekršaja, a zbog kojih je kažnjen sa 15.000, 5.000 i 4.000 dolara.

Fonjini je prvom kolu poražen od kvalifikanta Stefana Travalja, a u tom meču je kao što smo i navikli "izgubio živce", pa je vulgarno vređao Šveđanku u stolici, čak joj je na italijnskom rekao ku*vo, što nije promaklo organizatorima grend slema. 

Potom je takmičenje nastavio u konkurenciji dublova i sa Simonom Bolelijem dogurao do trećeg kola. Međutim, u njemu neće igrati, jer su ga organizatori grend slema izbacili sa turnira! Organizatori su ga naravno prvo kaznili novčano, ali pošto je ovog puta zaista preterao nisu želeli da mu progledaju kroz prste, pa je izbačen.

Takođe, ukoliko utvrde da je Fonjini napravio ono što se naziva "težak prekršaj", a podrazumeva "ponašanje koje narušava integritet sporta", Italijan bi mogao da bude kažnjen i sa 250.000 dolara, a preti mu i doživotna suspenzija sa grend slem turnira.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija