• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

05.09.2017

16:52

SRBI NE BACAJU BELU ZASTAVU! Krajinović: Borićemo se kao musketari, svi za jednog i jedan za sve, za Srbiju!

Tenis

SRBI NE BACAJU BELU ZASTAVU! Krajinović: Borićemo se kao musketari, svi za jednog i jedan za sve, za Srbiju!

Podeli vest

Srpski teniser Filip Krajinović ocenio je danas da je Francuska favorit u predstojećem meču polufinala Dejvis kupa, ali da on i njegovi saigrači žele da se bore i pokušaju da izbore plasman u finale

Gledajući njihov tim i naš, odnos snaga na ATP listi, zatim i domaćeg terena i publike, sve je na strani naših protivnika, ali ako bi tako gledali na meč, onda ne bi trebali ni ići tamo, već istaknuti belu zastavu i ostati kod kuće. Nikad nismo isticali belu zastavu, uvek smo uzdignute glave išli u bitku i borili se do kraja, do poslednje lopte, ma kakav rezultat bio, važno je boriti se do kraja, jer lopta je okrugla i nikada se ne zna na kojoj strani će završiti i u kojem uglu - rekao je Krajinović, a preneo je Teniski savez Srbije.

Srbija će se od 15. do 17, septembra u oslabljenom sastavu, bez Novaka Djokovića, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, sastati sa Francuskom u polufinalu Dejvis kupa u Lilu.

Napadam Top 50!

Krajinović je ocenio da je u formi i rekao da je "inspirisan da do kraja sezone odigra dobro još par turnira".
- Na kraju sezone uslediće kratak odmor, a zatim odlazim na pripreme sa trenerom Petrom Popovićem za 2018. gde želim da napadnem i rang Top 50. To su moje želje, verujem da ću ih i ostvariti -  rekao je on.

- Zahvaljujem se selektoru Nenadu Zimonjiću na pozivu da budem deo ekipe koja će se suprotstaviti izuzetno jakim Francuzima. Dani provedeni u reprezentaciji za mene su uvek posebni, jer to što mi imamo u timu, taj bratski odnos, ta energija i taj kolektivni duh, to nema nigde. Uvek dobijem poseban motiv, novu snagu i energiju kada sam u Dejvis kup timu, i uvek je čast i zadovoljstvo igrati za reprezentaciju. Sigurno je da će u Lilu sve biti protiv nas, ali mi ćemo biti musketari, svi za jednog i jedan za sve, za Srbiju -  kazao je on.

Krajinović je polovinom 2017. godine krenuou novu fazu i ofanzivu u njegovoj karijeri. Pre dve godine bio je 86. teniser sveta, ali su ga povrede izbacile iz koloseka na koji se vratio u pravo vreme, titulom na turniru iz čelindžer serije u Heilbronu maja 2017.

- Trijumf u Heilbrunu dao mi je krila, podestio me na sjajne dane od pre dve godine kada sam beležio dobre rezultate i išao uzlaznom putanjom na ATP listi. Video sam da posle teškog perioda koji je ostao iza mene, obojen povredama i terapijama, da sam ponovo tu, u igri i da mogu ne samo ponoviti ono što je bilo, već i napraviti veće rezultate. Krenuo se korak po korak, strpljivo, ali sa verom da mogu i da moje vreme tek dolazi. To govore i rezultati, a verujem da će u budućnosti oni biti još veći i značajniji, jer radim na tome svakodnevno i verujem u sebe -  kazao je on.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija