• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.09.2017

19:26

NOLETOVA TARA VEĆ MILIONERKA! Srpski teniser se pobrinuo za budućnost svoje naslednice!

Tenis

NOLETOVA TARA VEĆ MILIONERKA! Srpski teniser se pobrinuo za budućnost svoje naslednice!

Podeli vest

Đoković će ćerki koju je dobio u subotu uveče otvoriti štedni račun sa milion evra, a ona će tim novcem moći da raspolaže kad napuni 18 godina * Uz trenutne kamate, Tara će tad imati 1,45 miliona


Novakova ćerka Tara, koja se rodila u subotu uveče u Monte Karlu, već je milionerka! Najbolji srpski teniser Novak Đoković otvoriće svojoj mezimici štedni račun sa milion evra, a ona će tim novcem moći da raspolaže kad napuni 18 godina.

ŠTA DOBIJAJU NOVAKOVA DECA

1.000.000€ za Stefana
1.000.000€ za Taru
2% kamate
Po detetu 1.450.000€
Ukupno 2.900.000
E

Uz trenutne kamate, Tara će tad imati 1,45 miliona evra. Istu stvar Novak je učinio i za sina Stefana kad se rodio, 2014. godine.


Razumna svota

Srpski as je samo od turnira u karijeri zaradio 93 miliona dolara, a njegovo trenutno, ukupno bogatstvo procenjuje se na 150 miliona evra.

- Novak razmišlja unapred o budućnosti svoje dece. Pare dođu i prođu, pa su se njegova supruga Jelena i on dogovorili da je po milion evra razumna količina novca koju mogu da ostave deci za svaki slučaj. Hvala bogu pa će roditelji biti uz Stefana i Taru kad odrastu da im pomognu šta god im zatreba, ali je logično da deca čoveka koji je toliko zaradio u karijeri ne moraju u svet odraslih da kreću od nule - istakao je izvor Informera.

Imaju milione, prave kartonski auto

Uprkos tome što Stefan može da ima bilo koju igraču na svetu, Novak je sa sinom nedavno pravio auto od kartona dok su čekali Taru da dođe na svet.
- Tata i sin koji prave kobajagi auto od kartonske kutije. Sve pravimo duplo jer s nestrpljenjem iščekujemo bebu - napisao je tom prilikom Đoković na društvenim mrežama.

Prema rečima jednog domaćeg ekonomskog stručnjaka, kamate na ovakvu vrstu štednje variraju. Prema trenutnim stopama, Tara i Stefan bi trebalo da dočekaju punoletstvo sa 450.000 evra zarade od kamate.

- Sve zavisi od mesta gde je novac uplaćen, postoje mnoge varijacije na osnovu kojih se obračunava suma koja se isplaćuje korisniku kad postane punoletan. Ali, uzima se da će na ovu svotu godišnje ići kamata od dva posto. Dakle, milion evra će za godinu dana postati 1.020.000 evra, a tih 1.020.000 će sledeće godine postati 1.040.400 evra, i tako dalje - objasnio nam je cenjeni ekonomski stručnjak.

Stefan, koji u oktobru puni tri godine, i Tara neće naslediti samo novac. Oni će jednog dana podeliti među sobom i nekretnine koje je Nole stekao. Srpski teniser ponosni je vlasnik tri stana u Americi - dva u Njujorku i jednog u Majamiju - vrednih ukupno 17.000.000 evra. Takođe, Đoković je nedavno jahtu "Dijana" zamenio novim modelom od 17 miliona evra. Restoran "Ekvita" u Monte Karlu će takođe ostati u vlasništvu porodice.

Tara dobila profil na Instagramu


Fanovi svašta rade zbog onih koje obožavaju, pa je Tara Đoković samo dan posle rođenja dobila profil na Instagramu. Ovaj nalog na društvenoj mreži još nije postao popularan jer ima tek 39 pratilaca, a mišljenja Novakovih fanova po ovom pitanju su podeljena. Većini je taj vid idolopoklonstva degutantan, pa tako i profil posvećen Stefanu Đokoviću ima tek 85 pratilaca.


Promenio planove

Uprkos izobilju u kom će rasti Stefan i Tara, Novak ističe da to ne znači da će njegova deca biti razmažena.

- Ne posmatram decu na osnovu porekla ili materijalnog statusa. Svako dete može da bude razmaženo, a za to nije neophodno bogatstvo. Verujte mi, svi planovi koje sam imao pre nego što sam postao otac su se promenili. Trudim se da odgovorim na sva Stefanova pitanja najbolje što mogu. Često ne znam sve odgovore, pa tad zajedno učimo - izjavio je Đoković u jednom intervjuu za Informer.


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
marko

pre 6 godina

LJUDI DA STE VI MENI ZIVI I ZDRAVI,I NJEGOVI PRAPRAPRAUNUCI NECE MORATI NISTA DA RADE CEO ZIVOT KAD IM DJEDO OTVORIO JEDAN STEDNI RACUN OD MILION EVRA,IMA DA PRICAJU TO DJEDE LJUBIMO TE U K...C :DDDDDDDD

Pop

pre 6 godina

Dosta vise sa Djokovicima nas interesuje samoNOVAK I TENIS

Rista

pre 6 godina

Ako cerka bude lepa na tatu i pametna na mamu i te kako ce joj trebati pare da kupi sebi muza i sve ostalo

Nesa

pre 6 godina

Sta mu vrede sve te pare kad se lose ozenio ,i zena mu unistila karijeru ,a i pored svega toga nije lepa ,nije dobra ,nije pametna sa celim svetom ga posvadjala ,niko im nije cestitao ,gde je Vajda ,gde su treneri ,gde je Australian open i sve zemlje gde je osvajao ,sa porodicom ga posvadjala zmij od zene

Pop

pre 6 godina

Sta nas to briga ,sta mi imamo od toga ,njegova privatna stvar

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija