• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.09.2017

11:03

KADA MAČKE NEMA... U polufinalu Njujorka Karenjo Busta i Anderson!

Tenis

KADA MAČKE NEMA... U polufinalu Njujorka Karenjo Busta i Anderson!

Podeli vest

Prvi polufinalni par na Ju Es openu su Španac Pablo Karenjo Busta i Južnoafrikanac Kevin Anderson

Nema u Njujorku Novaka Đokovića, Endija Mareja, Stana Vavrinke...pa su drugi teniseri iskoristili šansu i napravili najveću uspeh u karijeru na grend slem takmičenjima.

Karenjo Busta u polufinale se plasirao pobedivši Argentinca Dijega Švarcmana  rezultatom 6:4, 6:4, 6:2, dok je Anderson u četiri seta eliminisao Amerikanca Sema Kverija - 7:6 , 6:7 , 6:3, 7:6 .

- Bilo mi je teško posle izgubljenog drugog seta, ali rešio sam da budem strpljiv i igram poen za poen i to se isplatilo - poručio je 31-godišnji teniser iz Johanesburga, kome je do ove sezone najbolji plasman u Njujorku bilo četvrtfinale.

Ni Karenjo Busta nije bolji, najbolji rezultat na grend slem turnirima mu je do četvrtfinala Rolan Garosa ove godine bilo treće kolo Ju Es opena i Australijan opena. 

Druga dva četvrtfinala na programu su u sredu, odnosno u noći između srede i četvrtka. Igraće Rafael Nadal - Andrej Rubljov i Rodžer Federer - Huan Martin del Potro.

Kod žena su polufinale obezbedili Venus Vilijams i Sloan Stivens. Jedna Amerikanka će sigurno biti u finalu, a moguće je da gledamo i američko finale, pa čak i polufinale, jer su u drugom delu ''kostura'' u igri Koko Vandervege i Medison Kiz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija