• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

18.09.2017

12:40

(VIDEO) IMA I LUĐIH OD IVANIŠEVIĆA! Goran: Moj sin je to ludilo podigao na potpuno novi nivo!

Tenis

(VIDEO) IMA I LUĐIH OD IVANIŠEVIĆA! Goran: Moj sin je to ludilo podigao na potpuno novi nivo!

Podeli vest

Sin nekadašnjeg šampiona Vimbldona Gorana Ivaniševića 10-godišnji Emanuel takođe je teniser, a nasledio je od oca njegov temperament

Ako vam nedostaju Goranove ludosti sa teniskih terena, ne brinite, za nekoliko godina će stasati njegova kopija, a kako kaže Gopran, nadmašiće ga. 

- Ma, Emanuel je luđi i od mene. Ljut je, baca reket, ma ima svega. On je moje ludilo podigao na potpuno novi nivo. Iskreno, pitao sam se da li neko može da bude kao ja, očigledno da može. Ove nove generacije su puno naprednije - kazao je za 24sata.hr Goran.

Priznaje Ivanišević da mu je tak sada jasno šta je njegov otac prolazio sa njim. 

- Zaista mi je teško na njegovim mečevima i u ovoj konkurenciji do 10 godina. Strah me da pomislim kako će biti kasnije. Ponekad zaista pomislim da će mi srce otkazati.

Zbog prgavog temperamenta naslednika, kaže da mu nije lako ni  da igra protiv njega.

- Ako ga pobedim nije dobro, ako ga pustim, opet nije dobro. Izgleda da zaista  jabuka ne pada daleko od stabla. Nadam se da će biti samo  pozitivniji u toj ljutnji - istaknuo je Goran.

Emanuel za oca kaže da i nije baš neki teniski autoritet.

- Kaže on meni: "Što ti znaš o tenisu?". Odgovorim mu je da nešto i znam, a on meni ponovno: "Nemoj ti meni da govoriš što si uradio u karijeri. Ne možeš da pobediš ni Samprasa,  a samo si jednom osvojio Vimbldon". Baš on mene zna da počasti, to su valjda čari roditeljstva - nasmijao se Goran.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija