• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.09.2017

07:00

MEKINRO JASNO REKAO ŠTA MISLI O ĐOKOVIĆU: Nadal i Federer su najbolji ikada!

Tenis

MEKINRO JASNO REKAO ŠTA MISLI O ĐOKOVIĆU: Nadal i Federer su najbolji ikada!

Podeli vest

Džon Mekinro je pred prvo izdanje Lejver kupa, koji je osnovan u čast osvajača 11 grend slem titula, Australijanca Roda Lejvera, jasno rekao šta misli o Novaku Đokoviću

Selekciju Evrope i ostatka sveta predvodiće nekadašnji veliki rivali na terenu - Bjorn Borg i Džon Mekinro.

Evropski tim činiće: Rafael Nadal, Rodžer Federer, Aleksander Zverev, Marin Čilić, Dominik Tim i Tomaš Berdih. Za tim ostatka sveta igraće: Sem Kveri, Džon Izner, Nik Kirjos, Džek Sok, Denis Šapovalov i Fransis Tijafo. Trebalo je da učestvuje i Novak Đoković, ali je otkazao zbog povrede.

Mekinro, koji će predvoditi tim sveta, sipao je komplimente na račun Nadala i Federera.

- Borg u timu Evrope ima neverovatne igrače, Nadal i Federer su dva najbolja tenisera koja su ikada igrala. Veliki su favoriti - kazao je Amerikanac koji je brzo zaboravio na Đokovića. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 6 godina

Dovoljno daleko od velikog tenisera, (pitajte Bobu Živojinovića), da bi ga shvatali izbiljno i suviše blizu velike budale da bi pridavali važnost onome što govori.

Brena

pre 6 godina

Ha ha ha bobu zivojinovica,pa taj ne bi imo leba da jede da se nije bogato udao.

Gile

pre 6 godina

Novak je sam kriv za svoje totalno srozavanje ,davnih dana je trebao da ostavi Jelenu koja ga unistila

Ujaci

pre 6 godina

Sad ce ona dva novakova ujaka,armenulic i pilic danima da ga guslaju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija