• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Facebook

29.09.2017

10:59

JANKO PONOVO OPERISAN! Tipsarević ne odustaje od povratka na teren

Tenis

JANKO PONOVO OPERISAN! Tipsarević ne odustaje od povratka na teren

Podeli vest

Srpski teniser Janko Tipsarević ponovo je morao na operaciju, ovog puta mišića zadnje lože, zbog čega će odsustvovati sa terena do sledeće sezone

 

 

Tipsarević je na fejsbuku objavio fotografiju iz bolnice posle operacije i napisao komentar:

- Jedini način da nastavim da se bavim ovim predivnim sportom bio je da operišem obe tetive mišića zadnje lože, koje su mi pravile nenormalne probleme u prethodna četiri meseca. Dr Orava i dr Lempainen su u Finskoj uspešno uradili zahvat i očekivanja su da se vratim na teren u prvoj četvrtini 2018. godine.

Prvih nekoliko nedelja biće izuzetno teško, jer su obe noge operisane, ali preguraću uz pomoć moje porodice i prijatelja. Takođe, ove je bila moja poslednja velika operacija kao profesionalnog tenisera. Vidimo se uskoro - poručio je Janko Tipsarević.

Srpskog asa su poslednjih godina povrede odvojile od teniskog vrha u kojem je bio, čak je stizao i do osmog mesta na ATP listi. Tipsarević je trenutno na 78. mestu na svetu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija