• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.10.2017

15:36

LAJOVIĆ BOLJI OD VERDASKA! Srbin u 2. kolu turnira u Pekingu

Tenis

LAJOVIĆ BOLJI OD VERDASKA! Srbin u 2. kolu turnira u Pekingu

Podeli vest

Srpski teniser Dušan Lajović pobednički je krenuo na turniru u Pekingu, pošto je u 1. kolu eliminisao španskog veterana Fernanda Verdaska sa 6:1, 3:6, 6:3

 

 

Posle sjajno odigranog prvog seta, Lajović je imao pad u igri, koji je slutio na poraz. Verdasko je dobio drugi set, a na početku trećeg je napravio brejk i poveo sa 2:0.

Međutim, Dušan se probudio, napravio seriju od 5:0 u gemovima i od 1:3 došao do 6:3 i pobede u meču.

Srpski teniser će u narednom kolu igrati protiv Belgijanca Stivena Darsisa, koji je danas napravio iznenađenje i lako pobedio četvrtog nosioca Roberta Bautistu Aguta sa 6:0, 6:4.

Lajović i Darsis su se samo jednom sastali u karijeri, još 2013. godine na čelindžeru u Rimu, kada je Dušan slavio sa 2:1 u setovima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija