• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.10.2017

12:38

PEPE IMAZ OTKRIO ŠTA JE URADIO ĐOKOVIĆU: Promenio sam ga spolja i iznutra, sada se oseća dobro!

Tenis

PEPE IMAZ OTKRIO ŠTA JE URADIO ĐOKOVIĆU: Promenio sam ga spolja i iznutra, sada se oseća dobro!

Podeli vest

Kontroverzni Španac Pepe Imaz kaže da je glavni uzrok pada Novaka Đokovića taj što je godinama igrao bez predaha i otkriva kako je promenio nekadašnjeg prvog tenisera sveta

- Devet godina igra bez pauze, od decembra do novembra. Nije imao ni povreda zbog kojih bi morao da pauzira. To je teško. Sada, zbog ove povrede, hteo ili ne, moraće da odmori i povratiće svežinu. Svestan je šta mu se događa. On je veoma objektivna osoba, željan da uči, ali nije opsednu - kazao je Imaz za As.

Španski guru ističe kako se Novak promenio spolja i iznutra.

Radi i sa drugim teniserima

Pepe Imaz kaže da nije samo sarađivao sa Novakom Đokoviće.
- Ne radim samo sa Đokovićem, već sa svima koji to žele. Sarađivao sam sa Fernandom Verdaskom, Santjagom Hiraldom, Flavijom Penetom, Danijelom Hantuhovom, Pablom Anduharom... Ali naravno, Novak je mnogo zvučnije ime i prepoznatljiviji.  Radim i sa ljudima van sporta - zaključio je Imaz.

- Promenio se spolja i iznutra. Zbog toga se osećao tako dobro, poštuje druge i velikodušan je. Promenio se i prema sebi, ima više poštovanja i prihvata ono što mu se događa. Trudi se da postigne veće blagostanje i čini sve kako bi stvari funkcionisale harmoničnije. Zato se, šta god da radiš, osećaš dobro. Kada je počeo sa tim, nastavio je da pobeđuje i ostvario neke uspehe koje do tada nije, kao što je titula na Rolan Garosu - kazao je Imaz.

Španac kaže da Đoković sada smirenije prihvata sve što se dešava oko njega. 

- Sada je smireniji, ali kada njegovo telo više nije moglo zbog toliko akumuliranih turnira, Olimpijskih igara... njegove partije su oslabile, kao i rezultati. Razlika je što sada živi sa mnogo razumevanja. Mnogi bi pomislili: "Toliko ljubavi, a gubim". "Ali ne, pobeđivao sam toliko godina". Sada prihvata situaciju, uči iz nje i razume je.

Đoković je  zbog problema sa laktom odlučio da nakon Vimbldona završi sezonu. 

- Još ne trenira s reketom, potpuno je fokusiran na oporavak i na taj fizički aspekt. Odrađuje terapije koje mu pomažu da bude svež. Cilj je da se vrati u januaru i igra u Australiji -  poručio je Imaz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatko

pre 6 godina

Njemu ne trba ovaj sektas, da mu uliva ljubav. Njemu treba neko da mu probudi zver u sebi kad izadje na teren. Da gleda da unisti protivnika, a ne da gleda kako ce da salje srca.

Boogeyman

pre 6 godina

Jesi... promenio si ga... Od pravog spartanca si napravio "gandija" koji je sad u "nirvani" i baš mu je lepo... pogotovo kad ispadne u prva dva kola na turnirima... uopšte se ne nervira!!! Odličan si posao uradio... j.bo te onaj koji te doveo kod njega!

Aleks au

pre 6 godina

Bas se dobro oseca od prvog na svetu do 5 tog . Super si

Bgd

pre 6 godina

Odlično si ga promenio. Sad mu je svejedno da li gubio ili dobijao.

Racio

pre 6 godina

Najpre ga je spotakao 10 stapenika,a sad ce ga podici 5 i ispasce da mu je on ugradio nesto neverovatno. Ko ima oci to jasno vidi.

dule

pre 6 godina

Svojevremeno si i ti igrao tenis.Cudi me kad imas takvu moc sto sebe nisi napravio sampionom pa da bar neostanes nula u tenisu.Ali cinjenica da od kad si se ti uvukao u njegov stab nas ponos(Srbije) je poceo da tone sve dublje.Ponasao se ravnodusno na mecevima,kao da je drogiran,omadjijan.Samo je cupao srce i bacao publici.Sasvim suprotno od onog sto ti izjavljujes i lazes.Otkaci se sektasu jedan i nadji nekog espanjola pa mu palamudi o tvojoj "filozofiji".E to nemozes jer te oni znaju ko staru kantu.Gubi se od Noleta i on ce ponovo biti sampion.

Milovan

pre 6 godina

Ti kao Španac si uradio dobro za svoj narod. Znajući d Nadal nije mogao da bude prvi sa 8-9000 poena, ti si poslužio da Novaka sa 17000 svučeš na 5000. Drugaćije nije moglo da Španac bude prvi i da osvaja Gren slemove i masterse. Da sam Španac ja bih ti čestitao, ovako ne.

Boža

pre 6 godina

E vala sredio si ga ti vrlo dobro, ko zna da li će da se uopšte vrati tenisu pored tebe sektašu prokleti. Ti si mi uskratio da se i dalje veselim uz Novakove pobede i to ti nikada neću oprostiti. \n

Ljubo

pre 6 godina

Ma odakle vam pravo da komentarisete Novaka ?!....Njegov zivot ,njegova slava ,njegova zasluga i njegovih roditelja ,njegovo spartanstvo ,i trajace onoliko koliko je propisano ,da mu ga vi komentatori niste dali ,....

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija