• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2017

13:36

NOLE ODMAH TAMO GDE JE TVRDO! Otkriveno gde će Đoković početi sezonu

Tenis

NOLE ODMAH TAMO GDE JE TVRDO! Otkriveno gde će Đoković početi sezonu

Podeli vest

Mediji iz Australije otkrili su da će najbolji srpski teniser Novak Đoković narednu sezonu početi na turniru u Brizbejnu, gde će biti paklena konkurencija

 

 

Mada informacija još nije zvanično potvrđena, mediji iz Australije imaju saznanja da će na turniru u Brizbejnu u januaru biti nikad jača konkurencija, jer će igrati Novak Đoković, Rafael Nadal, Endi Marej, Nik Kirijos...

Jedino će iz kvarteta najboljih igrača sveta poslednjih godina izostati Rodžer Federer, koji ima druge planove.

Posle Brizbejna naredni turnir na kojem će Novak Đoković igrati biće Australijan open.

Srpski as je na bolovanju još od Vimbldona, zbog teže povrede lakta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
majica

pre 6 godina

Gledam ovu njegovu crnu majicu i crtež tenisera na njoj i pitam se da li se "Lakost" odlučio da kopira NIKE ,jer jedan logo američke kompanije ima takođe tenisera samo malo drugačijeg u pokretu.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija