• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.10.2017

17:27

VIKTOR ODUVAO BOLELIJA! Viktor u 2. kolu turnira u Stokholmu!

Tenis

VIKTOR ODUVAO BOLELIJA! Viktor u 2. kolu turnira u Stokholmu!

Podeli vest

Srpski teniser Viktor Troicki se plasirao u drugo kolo ATP turnira koji se igra u Stokholmu za nagradni fond od 660.000 evra

Na startu turnira, srpski teniser je bio bolji od Italijana Simonea Bolelija sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3, posle 77 minuta igre.

Troicki je u prvom setu poveo sa 3:0, ali je dozvolio 190. teniseru sveta da mu uzvrati jedan brejk i približi se na 3:2. Naš teniser je već u narednom gemu ponovo oduzeo servis Italijanu i tu prednost sačuvao do kraja prvog seta. Viktoru je u drugom setu bio dovoljan jedan brejk da reši pitanje konačnog pobednika.

Troicki će u drugom kolu turnira u Stokholmu igrati protiv petog nosioca, Miše Zvereva iz Nemačke ili domaćeg tensiera Mikaela Jimera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija