• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2017

18:37

JELENA POKAZALA TARU! Supruga Novaka Đokovića objavila fotografiju na kojoj doji ćerkicu!

Tenis

JELENA POKAZALA TARU! Supruga Novaka Đokovića objavila fotografiju na kojoj doji ćerkicu!

Podeli vest

Jelena Đoković na društvene mreže stavila sliku kako doji ćerkicu Taru, koju su ona i sprski teniser dobili 2. septembra

Svet je upoznao Taru Đoković! Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića, Jelena, prikazala je javnosti njihovu ćerkicu Taru. Beba je stara skoro dva meseca, a Jelena je objavila fotografiju na kojoj je doji. Gospođi Đoković je posebno bilo zanimljivo što je, dok hrani bebu, pod budnim okom ljubimca Pjera, koji s njenog ramena prati šta se odvija.

Jelena je pre mesec dana postavila fotografiju ispod koje je objasnila šta dojenje znači za nju.

Dojenje povezuje
Tako moćna i duboka veza. Koren i drvo. Majka i dete. Bezuslovna ljubav uz mnogo rada

Jelena Đoković

- Tako moćna i duboka veza. Koren i drvo. Majka i dete. Bezuslovna ljubav uz mnogo rada - poručila je ona.

Rođendan Stefanu

U domu Đokovića je prethodnih dana bilo veoma uzbudljivo jer su 21. oktobra proslavili treći rođendan sina Stefana. Oni su mu prvi put ove godine priredili pravo slavlje, jer su ranije smatrali da je previše mali i da bi sve osim porodičnog obeležavanja ovog datuma bilo previše.

- Pitanje mamama: da li ste emotivne i plačete li na rođendan svoje dece? Nisam plačljivica, ali za Stefanov rođendan se rasplačem čim ga vidim kako se smeje. Bio je tako srećan dečak danas i bilo nam je veoma zabavno gledati ga kako se igra sa drugarima. Ovo je prvi rođendan za koji razume da je poseban dan i sve to ga je zaista usrećilo - podelila je Jelena misli na društvenim mrežama.

Srpski teniser je takođe otkrio koliko je srećan zbog toga što je roditelj, uz fotografiju prvenca sa drugarima.

- Tri dobra druga zajedno slave Stefanov treći rođendan i radosno se spremaju za sve što ovaj divni svet sprema za njih. Srećan rođendan, sine. Mama, Tara i tata su zahvalni što unosiš radost u naše živote - emotivan je bio Novak.

Bračni par Đoković uprkos roditeljstvu ne zapostavlja ni zajedničko vreme. Srpski as i njegova supruga su pre nekoliko dana sa prijateljima išli u šetnju planinom, ali su uspeli i da se osame, što su podelili na društvenim mrežama.

- Zahvalna sam, blagoslovena i zaljubljena - istakla je Jelena.

Uskoro na terenu

Novak takođe nije krio emocije.

- Zahvalan na ovakvim trenucima sa svojom ljubavi - poručio je Nole.

Đoković se inače uveliko priprema za povratak na teren. On odavno radi na fizičkoj spremi, a uskoro bi trebalo da se vrati tenisu. Osvajač 12 grend slemova je u julu najavio da pauzira do kraja sezone kako bi izlečio hroničnu povredu lakta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija