• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2017

08:45

(VIDEO) NBA LIGA: Kazins i Dejvis razbili Lebrona, Bobi opet na tribinama!

Tenis

(VIDEO) NBA LIGA: Kazins i Dejvis razbili Lebrona, Bobi opet na tribinama!

Podeli vest

Košarkaši Nju Orleans Pelikansa deklasirali su Klivlend Kavalirse sa 123:101, dominirali su Demarkus Kazins i Entoni Dejvis

Na teren se vratio Entoni Dejvis posle povrede kolena i imao je veoma važnu ulogu u pobedi svog tima. Dejvis je upisao 30 poena, 14 skokova i 3 rampe, a sa sjajnom formom nastavlja i Demarkus Kazins, koji je ostvario sedmi tripl-dabl u karijeri - 29 poena, 12 skokova, 10 asistencija i 3 ukradene lopte, 29 je dodao Džru Holidej uz sedam asistencija, a 24 je ubacio Entvan Mur.

Kod Kavalirsa je najefikasniji bio Kevin Lav sa 26 poena i 11 skokova, Lebron Džejms je dodao 18 uz osam asistencija i pet uhvaćenih lopti, a dvociren je bio još samo Dvejn Vejd sa 15.

Posle četiri pobede, prvi poraz u sezoni doživeli su Los Anđeles Klipersi, od kojih je na njihovom terenu bolji bio Detroit 95:87. Najzaslužniji za pobedu bio je Andre Dramond sa 15 poena, 17 skokova i 3 rampe, Redži Džekson upisao je 15 poena i 7 asistencija, Lenston Galovej dodao je 13, a Ejveri Bredli i Tobajas Heris po 12.

Srpski reprezentativac Boban Marjanović ponovo nije ulazio u igru za Pistonse. Najefikasniji u timu Doka Riversa bio je njegov sin Ostin Rivers sa 20 poena , Blejk Grifin imao je 19 poena, 11 skokova i 4 asistencije, 13 je dodao Galinari.

Boston Seltiksi su nadigrali Majami Hit 96:90, predvođeni Kajrijem Irvingom sa 24 poena uz četiri skoka, te po tri asistencije i ukradene lopte. Rukiju Džejson Tejtum je dodao  20 poena i pet skokova, 16 Markus Smart. U ekipi Hita najefikasniji je bio Goran Dragić sa 22 poena i četiri asistencije

Memfis Grizlisi nadigrali su Hjuston Rokitse 103:89 za skor 5-1 na početku sezone. Čendler Parsons je predvodio "grizlije" sa 24 poena, pratili su ga Mario Čalmers sa 15 i Tajrik Evans sa 14 poena. Džejms Harden je za Rokitse postigao 20 poena uz osam asistencija, najefikasniji je bio Rajan Anderson sa 22 uz sedam skokova.

Oklahoma Siti Tander razbio je Čikago Bulse odbranom za trijumf 101:69, uz novi tripl-dabl Rasela Vestbruka sa 12 poena te po 13 skokova i asistencija. 

NBA LIGA

Pelikans - Kavalirs 123:101
Buls - Tander 69:101
Grizlis - Rokits 103:89
Hit - Seltiks 90:96
Džez - Lejkers 96:81
Meveriks - 76ers 110:112
Trejlblejzers - Sans 114:107
Klipers - Pistons 87:95


Filadelfija je savladala Dalas Meverikse 112:110, a u Teksasu je zablistao ruki Ben Simons sa 23 poena uz osam asistencija, sedam skokova i tri ukradene lopte. 

Juta Džez je pobedila Los Anđeles Lejkerse 96:81 uz rekord karijere Donovana Mičela sa 22 poena.

U redovima Lejkersa je najefikasniji bio Brendon Ingram sa 16 poena, a dvocifren je bio još samo Džordan Klarskon sa 15. 

Portland Trejlblejzersi su savladali Finiks Sanse 114:107. Demijen Lilard je postigao 25 poena uz devet asistencija i sedam skokova, dok je Si Džej Mekalum dodao 23 uz šest proigravanja i pet uhvaćenih lopti. Jusuf Nurkić je ubacio 17 poena uz devet skokova, 13 je dodao Pet Konaton.

Sanse je nosio Devon Buker sa 34 poena uz po šest skokova i asistencija, a pratili su ga Ti Džej Voren i Aleks Len sa po 12, te Džoš Džekson sa deset.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija