• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2017

17:11

FILIP NIJE USPEO! Krajinović dobio prvi set, pa izgubio borbu za trofej od Soka!

Tenis

FILIP NIJE USPEO! Krajinović dobio prvi set, pa izgubio borbu za trofej od Soka!

Podeli vest

Velika šteta! Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u borbi za prvu masters titulu u karijeri od Džeka Soka sa 2:1 u setovima, iako je dobio prvi deo meča (5:7, 6:4, 6:1)

Filip je propustio ogromnu šansu da se domogne jednog od najprestižnijih trofeja u teniskom svetu i da obezbedi skok na 25. mesto ATP liste.

Sjajno je Krajinović igrao u prvom setu, dobio ga sa 7:5, ali kao da se uplašio pobede. Već na početku drugog seta dopustio je Soku da napravi brejk, a to je bila prednost koju Amerikanac nije ispustio.

Ista stvar se desila na startu treće deonice. Odmah je Sok došao do brejka i to kao da je potopilo sve nade srpskom teniseru u trijumf.

TOK MEČA:

Treći set:

KRAJ! Džek Sok je sa 2:1 u setovima pobedio Filipa Krajinovića!

Još gem deli Džeka Soka od titule - 5:1.

BREJK! Neverovatno... Od gotovo dobijenog gema Filip je napravio veresiju. Sok je napravio drugi brejk u ovom setu i sada grabi ka pobedi - 4:1.

Velika borba u četvrtom gemu, ali je Sok isplivao. Došao je Krajinović do 30:30, ipak servis sluša Amerikanca i rezultat je 3:1.

BREJK! Džek Sok dolazi do brejka prednosti i vodi sa 2:1. Dobro je igrao Krajinović u ovom gemu, ali je Amerikanac nalazio sjajna rešenja u dva poena, dovoljno da prelomi gem na svoju stranu. 

Hodao je po ivici Filip, vodio je 40:0, pa ga Sok stigao do izjednačenja, ali je u nastavku srpski as uspeo da slomi i povede sa 1:0. Uzvraća Amerikanac novom serijom odličnih servisa, što mu donosi izjednačenje - 1:1.

Reuters

Drugi set:

SET! Džek Sok je sa 6:4 dobio drugi set, tako da će odluka o šampionu pariskog mastersa pasti u trećem delu.

Nema predaje! Sjajan gem je odigrao Krajinović, izlasci na mrežu su mu besprekorni, rezultat je 4:5. Sok servira za set.

Dva gema spojio je srpski teniser i smanjio na 4:3. Ima li snage za izjednačenje? Ipak, ništa. Sok je pronašao servis, oružje koje mu je bilo najpotrebnije i sa četiri snažna udarca je došao do gema - 5:3.

BREJK! Potpuno je stala igra Krajinovića, Sok je uspeo da napravi novi brejk i sada ima dva viška (4:1), na korak je od osvajanja drugog seta i izjednačenja - 1:1. BREJK sada na drugoj strani! Ne odustaje Filip od drugog seta i pored velikog zaostatka i smanjuje na 4:2.

Seče Filip seriju rivala, uspeo je da dobije svoj servis gem i smanji na 2:1. Ne ide Krajinović ritern u drugom setu, Sok je bez većih iskušenja dobio svoj naredni servis gem i poveo sa 3:1.

BREJK! Kao da se stegla ruka Filipu na početku drugog seta. Imao je 30:15, a onda je ostale poene u gemu uzeo Sok i napravio brejk - 1:0. Amerikanac je potvrdio brejk i poveo sa 2:0 u drugom setu.

Reuters

Prvi set:

BRAVO FILIPE! Nakon što je bez problema Filip osvojio svoj gem poveo je 30:15 na servis rivala. Ali, sa dva strašna forhenda se Amerikanac vratio u gem. Međutim, ponovo je posustao, Filip se izborio za brejk i set loptu koju koristi dobija set 7:5 i vodi 1:0 u meču.

Napao je Filip u desetom gemu Soka. U dva navrata bio vrlo blizu da iznenadi rivala na njegov servis gem, ali ne da se Džek, osvaja svoj servis gem i novo poravnanje - 5:5

Dobar servis Krajinovića, nije mu poljuljano samopouzdanje posle gubitka jednog servis gema, Sok šalje lopu daleko na tribine i naš as vodi 5:4.

Opet sa nulom, treći put od početka meča, Sok osvaja gem bez izgubljenog poena. Opet je nerešeno - 4:4.

Šteta! Bio je Filip stegnut u narednom gemu, nije uspeo da potvrdi brejk, pa Sok odmah uzvraća ribrejkom i smanjuje rezultat na 4:3.

BRAVO FILIPE! Nakon što je osvojio prvi poen na servis rivala, srpski rival je došao i do prve brejk lopte u meču. Amerikanac je uspeo da spase prvu, ali ne i drugu brejk loptu i Filip vodi 4:2.

Sok malo sigurniji na svojim servisima, nije izgubio nijedan poen, ali ni Krajinoviću ne ide loše. Trenutno je 2:2, bez prilika za brejk.

Srpski teniser prvi je servirao i bez problema dobio prvi gem u meču za prednost od 1:0. Sok uzvraća i bez izgubljenog poena poravnava na 1:1.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radomir

pre 6 godina

Krajinovicu veze nemas sa zivotom imati onoliku prednost na mecu pa izgubiti mec na kraju to mozete samo ti i Novak Djokovic niko više.😢😢😢😢.\n

Goran

pre 6 godina

@radomir \nBas bi volio da tebe vidim u bilo kom sportu, bilo kojoj djelatnosti. \nDa vidim koliko si ti to sposoban i uspjesan.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija