• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2017

18:04

(FOTO) KAKVO TELO IMA OVA ŽENA! Ljudi, Dominika je na Maldivima u novom provokativnom izdanju!

Tenis

(FOTO) KAKVO TELO IMA OVA ŽENA! Ljudi, Dominika je na Maldivima u novom provokativnom izdanju!

Podeli vest

Navijači Dominike Cibulkove jedva čekaju pauzu na WTA "turu", jer jedna od najseksepilnijih igračica odmah spakuje kofere i preseli se na plažu

Naravno, Cibulkova se redovno javlja fanovima putem društvenih mreža, svakodnveno ih časti nekom provokativnom, fotografijom sa plaže u minijaturnim kupaćim kostimima.

Cibulkova uživa na moru, što znači da i vi možete da uživate. Evo nekoliko fotografija Dominike koja se sa suprugom Mihalom Navarom odmara  na Maldivima.

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boris

pre 6 godina

Daj ne tupite, mali do..... uz to krivonoga uzasno.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija