• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.11.2017

21:22

FEDERER SE OPROSTIO OD ROLAN GAROSA? Evo zašto Švajcarac možda više neće igrati u Parizu!

Tenis

FEDERER SE OPROSTIO OD ROLAN GAROSA? Evo zašto Švajcarac možda više neće igrati u Parizu!

Podeli vest

Najtrofejniji aktivni teniser sveta Rodžer Federer možda više nikada neće igrati na Rolan Garosu, grend slemu koji je osvojio samo jednom u karijeri

 

 

Federer je poslednji put u Parizu igrao 2015. godine, a u poslednje dve godine zbog povreda nije nastupio na Rolan Garosu. Ili je makar to bilo zvanično objašnjenje, dok njegova nova izjava baca malo drugačiju sliku na tu situaciju.

Prošle godine sam se toliko potrošio na šljaci da su moja kolena mnogo patila zbog toga. Ove godine sam napravio odličnu stvar što sam preskočio celu sezonu na zemljanoj podlozi. Zbog tog dela sezone, propada mi ostatak - objasnio je Federer.

S obzirom na to da je i ove i prošle sezone Rodžer zaigrao na Vimbldonu, koji dolazi malo posle Rolan Garosa, jasno je da je namerno preskočio grend slem u Parizu da bi se što bolje pripremio za London, na kojem ima neuporedivo veće šanse da dođe do pehara.

Zbog toga ga publika u Parizu verovatno više neće gledati...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija