• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2017

07:03

UMALO DA OSLEPIM ZBOG TATINIH BATINA! Novi jezivi detalji ISPOVESTI JELENE DOKIĆ o torturi koju je trpela od oca Damira!

Tenis

UMALO DA OSLEPIM ZBOG TATINIH BATINA! Novi jezivi detalji ISPOVESTI JELENE DOKIĆ o torturi koju je trpela od oca Damira!

Podeli vest

Zbog batina koje sam dobijala od oca Damira malo je falilo da ostanem bez vida, otkrila je bivša srpska teniserka Jelena Dokić (34)

Nekadašnja četvrta teniserka planete u svojoj autobiografiji "Nesalomiva" nastavila je sa iznošenjem šokantnih detalja iz svog života, gde tvrdi da ju je otac Damir toliko tukao da je mogla da ostane bez vida!
Jelena Dokić je gostovala u emisiji "Projekat" na jednoj australijskoj televiziji, gde je iznela još neke užasne detalje o tome kako je trpela višegodišnju torturu od strane oca Damira.

Birao mesta

U toku razgovora s voditeljkom Keri Bikmor na ekranu su bili prikazani citati iz njene autobiografije, čiji je sadržaj zaprepastio sve gledaoce i voditeljku!

Horor
Izvadio je svoj braon kožni kaiš iz pantalona i naredio mi da skinem sve osim brusa

Jelena Dokić, bivša teniserka

- Udario me je u glavu, a od siline udarca pala sam na pod. Nastavio je da me udara krvnički. Jedan udarac bio je blizu uha, nakon čega mi se vid zamaglio. Kad sam došla sebi, usledila je nova runda mučenja. Terao me je da stojim dok me udara u glavu, a glava me već užasno bolela. Zatim me udarao i u cevanicu oštrim cipelama iz sve snage - opisala je Dokićeva.

Ona je u autobiografiji opisala da je Damir pažljivo birao mesta gde će je mučiti kako bi se osigurao da ona nigde ne pobegne.

- Jednog dana odlučio se za kupatilo, malu prostoriju u kojoj nisam imala gde da pobegnem. Izvadio je svoj braon kožni kaiš iz pantalona i naredio mi da skinem sve osim brusa. Tada je počeo da me udara iz sve snage i da me vređa. Govorio mi je da sam drolja, kurva, beznadežna krava... - naglasila je Jelena Dokić.

Mrzim ga samo zbog jugoslovenskog pasoša

Voditeljka "Projekta" Keri Bikmor u jednom trenutku pitala je Jelenu da li posle svega oseća mržnju prema ocu Damiru. Ona je odgovorila da mu osim batina, premlaćivanja i torture, najviše zamera na tome što ju je naterao da igra za Jugoslaviju.
- Ako me pitate da li ga mrzim, mogla bih da kažem da je to zbog odluke da me natera da igram za Jugoslaviju. To je nešto zbog čega sam i dan-danas ljuta. To je bilo nepošteno i nezahvalno, jer se moja dotadašnja karijera bazirala na Australiji. Sve što sam želela je da se vratim i da igram za Australiju - rekla je Jelena Dokić.

Pijan i besan

Mediji u Australiji svaki dan objavljuju samo deliće iz autobiografije, a juče se pojavio i prolog. Tu je Dokićeva detaljno opisala kako je izgledalo kada je izgubila u polufinalu Vimbldona od Lindzi Devenport, posle čega joj je Damir zabranio da spava u hotelu.

- Ne znam gde je tata bio. Trebalo je da idemo na večeru s mojim agentima Ivanom i Džonom. Ostvarila sam veliki uspeh, sa 17 godina sam ispala u polufinalu Vimbldona. Zvala sam ga na telefon, javio mi se tek iz drugog puta. Pričao je sporo, iz njegovog glasa znala sam da je pijan. To je bio glas koji je obično imao posle belog vina, pomešanog s viskijem. Bio je besan i izgubljen. Rekao mi je da sam krava i da ne dolazim u hotel. Da ga ne zanima gde ću spavati, da ga nije briga - napisala je Dokićeva, a u tekstu stoji i sledeće:

- Plakala sam, ali nisam želela da priznam da me je otac oterao. Jedan čovek iz moje agencije "Advantidž", Alan, čini mi se da je znao šta se dešava. Moja agencija je nakon toga iznajmila kuću u kojoj sam provela ostatak turnira, tih nekoliko dana.

OTAC MI JE UZEO SAV NOVAC, POBEGLA SAM SA REKETIMA I KOFEROM! Nastavak potresne ispovesti Jelene Dokić!

HTELA SAM DA SE UBIJEM ZBOG OCA! Potresna ispovest Jelene Dokić: Krvnički me je TUKAO I NAZIVAO KURVOM!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Fuj

pre 6 godina

Zašto ne napišete da je bivša hrvatska teniserka, a ne srpska!? Srpska je postala kada su je u Hrvatskoj bacili u zaborav. Zbog odricanja srpskog državljanstva i prihvatanja hrvatskog, njen otac se odrekao rođene ćerke. Zašto u to vrijeme nije iznosila ove laži i gluposti!? Vjerovatno joj za nešto treba medijska pažnja!

Zoki

pre 6 godina

Koja si ti bednica sve bi uradila za saku dolara.Gde si do sada bila sada si ostala bez para pa i rodenog oce napadas.Dotakla si dno!!

zagor

pre 6 godina

ma ispusila si hrvatski pa si se sad setila svega!!\n

SuverenaAnonimka

pre 6 godina

Nije lepo kaljati oca. Idi kod psihijatra, svastenika... ostavi medija, satanska zapadna medija ! SRAMOTA JE PRATI SVOJ PRLJAVI VES U JAVNOSTI

zela lama

pre 6 godina

Vidi se da je Damir namcor , ali vidi se i na ovoj koliko je podla , zlobna i izmanipulisana od svoih 'rvatica . Sa Damirom je stigla do svetskog broja 4 , alo 4 , pa u poznoj starosti sa 19 pobegla sa crvatima , i onda ......ni ptosek . Sad mu opet treba love i pljuje oca da mu udovolji . Bljak , bre , bljak . O kako bi voleo videti suceljavanje nje i Damira , a jos vise Damira i njenog crvatuca .n1n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17