• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2017

10:23

MOGU DA SE POSVAĐAJU SAMO ZBOG OVOGA! "Sukob" Federera i Nadala u Londonu!

Tenis

MOGU DA SE POSVAĐAJU SAMO ZBOG OVOGA! "Sukob" Federera i Nadala u Londonu!

Podeli vest

Rafael Nadal i Rodžer Federer se poslednjih godina savršeno razumeju i slažu, ali je u Londonu ipak došlo do razmimoilaženja mišljenja kada je reč o jednoj stvari

Nadal je ponovo kritikovao čelnike ATP zbog podloge na kojoj se igra Završni turnir u Londonu. Stručnjaci smatraju da bi postavljanje šljake "O2 areni" bilo previše rizično posle tromesečnih borbi na tvrdoj podlozi, ali Nadala to ne zanima.

- Nije pošteno da teniser poput mene na završnom turniru stalno mora da igra na podlozi koja mu ne odgovara. Uvek je to najgori mogući teren za mene - rekao je Nadal posle odustajanja sa turnira zbog povrede desnog kolena.

- Bez obzira što se igra u dvoranskim uslovima, može da se postavi drugačija podloga. Ovo je fantastično mesto za organizaciju Završnog turnira. Atmosfera je neverovatna i veoma sam srećan što sam ovde. Uživam kada god imam priliku da igram u Londonu, ali svakako možemo da igramo i na šljaci - istakao je Rafa.

Sa njim nije saglasan drugi reket sveta Rodžer Federer, kojem je trava omiljena podloga.

- Nije pošteno? Mislim da Rafa nije upotrebio pravu reč kad je to rekao. Podsećam da ne postoji nijedan masters turnir na travi, i samo jedan u dvorani. Mislim da je ispravno i pošteno da se igra u dvorani. Takvi uslovi su samo u Parizu i verujem da dvorana zaslužuje da ima svoje mesto - istakao je Švajcarac.

On je naveo da bi i drugi igrači mogli da prigovaraju zbog podloge, čak i on jer mu najviše odgovara trava. 

- Da li bismo mogli da se prebacimo na šljaku s vremena na vreme? Da, možda. Da li bismo mogli da imamo neki turnir iz serije 1.000 na travi? Da, mogli bismo i to. Da li bismo mogli da imamo manje turnira na šljaci, a više na tvrdim podlogama? Da, o svemu tome se može raspravljati. Kraj sezone nije vreme za šljaku i to je to. Možete na šljaci igrati i u dvorani, ali to je malo glupo - zaključio je Rodžer. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija