• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.11.2017

18:10

AGASI DOBIJA POMOĆNIKA!? Štepanek: Uskoro ćemo videti šta će se desiti!

Tenis

AGASI DOBIJA POMOĆNIKA!? Štepanek: Uskoro ćemo videti šta će se desiti!

Podeli vest

Bivši češki teniser Radek Štepanek završio je karijeru i nagovestio da će uskoro početi da se bavi trenerski poslom. I to možda baš u stručnom štabu Novaka Đokovića

Andre Agasi biće i naredne sezone prvi trener Novaka Đokovića. Naš as je stručni štab upotpunio kondicionim ternerom i fizioterapeutom, a još se čeka pomoćni trener.

Spekulisalo se sa nekoliko imena, tu ulogu je na Vimbldonu imao Mario Ančić, ali je Hrvat odlučio da se ne vraća tenisu i da ostane u svom poslu, kojim se bavi otkako je završio karijeru.

Kao jedno od imena koje se vezuje za Novaka je Radek Štepanek, koji jeokačio reket o klin.

- Tenis je moj život i to će biti i dalje. Videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko nedelja i gde će me to odvesti - rekao je Štepanek kada je upitan da li bi mogao da bude deo stručnog štaba Novaka Đokovića.

Đoković i Štepanek su se sastajali 14 puta tokom karijere i naš as ima 13 pobeda.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17