• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Radošević

28.11.2017

07:29

ĐOKOVIĆ ISPALIO AMERE ZA MILIONE! Srpski teniser odustao od snimanja dokumentarca!

Tenis

ĐOKOVIĆ ISPALIO AMERE ZA MILIONE! Srpski teniser odustao od snimanja dokumentarca!

Podeli vest

Britanski mediji tvrde da je Novak otkazao snimanje dokumentarnog filma o sebi, u koji je američka kompanija "Amazon" uložila veliki novac

Najbolji srpski teniser Novak Đoković otkazao je snimanje dokumentarca o sebi koji je radio sa "Amazonom"! Kako piše britanski "Dejli mejl", američku kompaniju će to koštati milione jer je mnogo novca uloženo do sada.

Đoković je u julu posle Vimbldona okončao sezonu zbog povrede lakta, a četiri meseca kasnije se vratio teniskim treninzima. Iako ga je ekipa Amazona doskoro pratila svuda po svetu, to više nije biti slučaj. Srpski teniser je odjavio filmadžije malo pošto se opet latio reketa.

Bračni problemi

"Amazon" i Novak počeli su saradnju na početku godine, a ekipa ga je pratila kako na terenu, tako i van njega.

Đokovićeva odluka biće veliki udarac za Amazon, koji je uložio mnogo vremena i novca u snimanje Đokovića tokom 2017, čak i pre nego što ga je zadesila povreda i navodni bračni problemi. Pretpostavlja se da Đoković nije želeo dodatnu pažnju u teškom životnom periodu, pa je otkazao "Amazonu" samo što se vratio tenisu - piše "Dejli mejl".

Hteo privatnost
Pretpostavlja se da Đoković nije želeo dodatnu pažnju u teškom životnom periodu
Dejli mejl

Dokumentarac o Đokoviću trebalo je da bude "Amazonov" hit i planirano je da ga puštaju u delovima. Američka kompanija je na ideju o saradnji došla posle Novakovog senzacionalnog uspeha na Rolan Garosu 2016.

Tada je srpski as, osim što je osvojio prvenac na pariskoj šljaci, vezao sva četiri grend slema, što se nije dogodilo 47 godina. Međutim, baš posle tog grend slema počeo je i Đokovićev, pad koji se nastavio i u ovoj sezoni. Uprkos tome, saradnja je ostvarena, ali nije završena po planu.

Srpski teniser je kada se ova vest pojavila boravio u Srbiji. Upravo je u Beogradu prvi put posle četiri meseca počeo da igra tenis, a u domovini je bio sa suprugom Jelenom, trogodišnjim sinom Stefanom i dvomesečnom ćerkom Tarom.

Uz njega, zaista, nije bilo "Amazonove" ekipe, koja je dolazila u Srbiju u februaru, kada je naš Dejvis kup tim, predvođen Đokovićem, igrao protiv Rusije u Nišu. Zvanične potvrde za sada, ipak, nema, jer se ni Novak ni "Amazon" nisu oglašavali po ovom pitanju.

Uskoro na terenu

Đokovićev povratak takmičenjima očekuje se na egzibicionom turniru u Abu Dabiju 29. decembra, kada će igrati protiv Dominika Tima ili Miloša Raonića. Prvi zvanični Novakov turnir biće u Dohi od 1. do 7. januara, a u kalendar je još samo uvrstio Australijan open, koji je na programu od 15. do 28. januara.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mita

pre 6 godina

Zena ga je posvadjala sa porodicom ,svim trenerima ,sa celim svetom ,dokona ,nedokazana zena je jednom recju UNISTILA NOVAKA ZA SVA VREMENA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija