• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.12.2017

11:06

RODŽER OVO NEĆE PODNETI! Nadal: Protiv Đokovića mi je uvek bilo teže nego protiv Federera!

Tenis

RODŽER OVO NEĆE PODNETI! Nadal: Protiv Đokovića mi je uvek bilo teže nego protiv Federera!

Podeli vest

Rodžer Federer je najveći igrač u istoriji, ali protiv Novaka Đokovića mi je uvek bilo teže da igram, priznao je Rafael Nadal, najbolji teniser sveta u 2017. godini

Broj jedan sa ATP liste, Nadal, gostovao je na radiju Kadena Ser u domovini i na pitanje novinara da li je Federer njegov najveći rival, odgovorio je na sledeći način:

- To je komplikovano pitanje. Kada pgoledamo njegove titule, ostvarenja, Federer je najveći svih vremena u našem sportu. Ali, da li je on najbolji protiv kojeg sam ikad igrao? Možda, ali igrao sam i protiv velikog Đokovića i nekih drugih odličnih igrača - rekao je Nadal.

Španac je potom dodatno obrazložio odgovor:

- Bilo bi nefer da kažem da Federer nije najbolji protiv kojeg sam ikada igrao, ako pogledamo njegove titule i rezultate. Ali, tehnički gledano, kada je Đoković bio na vrhuncu svoje igre, moram da priznam da sam imao utisak da igram protiv nepobedivog tenisera - rekao je Rafael Nadal.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija