• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.12.2017

17:22

(FOTO) ANA I ŠVAJNI NAPUŠTAJU AMERIKU! Bivša teniserka će se poroditi i odgajati sina u Nemačkoj!

Tenis

(FOTO) ANA I ŠVAJNI NAPUŠTAJU AMERIKU! Bivša teniserka će se poroditi i odgajati sina u Nemačkoj!

Podeli vest

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović (30) rešila je da se porodi i odgaja sina u Nemačkoj! Njen muž, fudbaler Bastijan Švajnštajger (33), spreman je da zbog toga napusti Čikago Fajer i vrati se u Bundesligu, pišu nemački mediji

Iako je po dolasku u Ameriku u martu ove godine Švajni rekao da u Evropi više neće igrati, predomislio se zbog deteta. 

Iako je po dolasku u Ameriku u martu ove godine Švajni rekao da u Evropi više neće igrati, predomislio se zbog deteta. Legendarnom igraču minhenskog Bajerna za par nedelja ističe ugovor sa Čikago fajersima i sam je napomenuo kako je spreman da promeni sredinu.


Fantastična nega

Kako piše magazin "Bunte" Švajnštajgerovi čekaju sina, a uslovi za trudnice su u Nemačkoj među najboljima u Evropi.

Čeka pozive
Ugovor mi ističe na kraju godine, ali nemam još nikakve ponude i otvoren sam za sve opcije
Bastijan Švajnštajger, nemački fudbaler

- Buduće majke imaju sjajnu negu u Nemačkoj. Čim se utvrdi trudnoća, žena dobija pasoš trudnoće, takozvani muterpas, u kom se vodi detaljna evidencija o svemu. Zabranjene su supstance protiv bolova koje se unose u obliku gasa, a sva ostala medicinska sredstva, uključujući epidural, dostupna su uz konsultacije s lekarima. Briga o trudnicama je fantastična i zato je Ani ideja o porođaju u Nemačkoj najprimamljivija - rekao nam je dobro obavešten izvor.

TRUDNOĆA I POROĐAJ U NEMAČKOJ

* Trudnica ima pasoš trudnoće
* Česti pregledi, ultrazvuk, analize
* Babice su odlično obučene
* Za smanjenje bola dostupni u epidural, akupunktura, masaža
* Beba dobija odeću na poklon u porodilištu
* Novorođenče ide na detaljne analize
* Porodilje ostaju do pet dana u bolnici

Švajni se zato ne dvoumi mnogo po pitanju odlaska iz Amerike.

- Potpisao sam na godinu dana sa Čikagom jer sam želeo da vidim kako će se sve odvijati. Ugovor mi ističe na kraju godine, ali nemam još nikakve ponude i otvoren sam za sve opcije - izjavio je Švajnštajger, koji je spreman da ide iako mu je godišnja plata u Čikagu pet miliona evra.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Nemačke otišao je u Ameriku kad ga je Žoze Murinjo otpisao u Mančester junajtedu. Na "Old Trafordu" je bio od leta 2015. Prethodni deo karijere proveo je u minhenskom Bajernu.

- Junajted će mi biti poslednji klub u Evropi. Poštujem druge ekipe, ali Mančester je bio jedini klub zbog kog bih otišao iz Bajerna - rekao je u martu Švajni, ali je zbog dolaska naslednika promenio mišljenje.

Šalje slike stomaka

Iako su Ana i Švajni dugo krili od javnosti da čekaju dete, ona redovno priča s prijateljicama o tome kako se oseća u drugom stanju. Među njima je i rumunska teniserka Sorana Kirstea.

- Postale smo drugarice 2009. Imale smo istog sponzora, trenirale smo zajedno i shvatile da smo isti tip ličnosti. Imale smo isto obrazovanje, porodice, gotovo smo odgajane identično. Sada smo kao sestre. U Istočnoj Evropi svi slično razmišljamo. Ako se ne čujemo svaki dan, onda svaki drugi, treći. Ana mi stalno šalje slike kako se razvijaju stomak i beba - otkrila je Kirstea.

Snow time with my @bastianschweinsteiger ❄️????
A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Dec 20, 2017 at 4:13am PST



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gastarbajter

pre 6 godina

Mislim da ce presuditi ovo besplatno odelo za bebu

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija